PONOS I INAT MI NE DOZVOLJAVAJU DA POKAŽEM SLABOST: Svetlana Ceca Ražnatović iskreno o privatnom životu i teškim trenucima

Svetlana Ceca Ražnatović najveća je balkanska zvezda i vlasnica brojnih hitova, a kroz život je uvek išla podignute glave.

Ceca je sada istakla da je i u najtežim trenucima u životu "pokazivala zube" i bila jaka.

- Inat mi ne da da pokažem slabost, a ustvari u sebi sam znala da se raspadam. I da umirem od straha, i da se raspadam od tuge, ali ponos mi ne dozvoljava da pokažem da sam slaba. Ja to mogu da pokažem porodici, nekim prijateljima, ali ovako javno ne. Tako sam gurala sebe kroz život, tako sam prolazila kroz teške situacije, uvek sam govorila sebi: "Ma možeš ti to". Možda je i bolje, možda me je to sačuvalo. Meni je jako značilo to što imam decu. Postojanje moje dece meni nije dozvoljavalo da ja klonem duhom, da padnem, da kleknem... Uvek sam znala da imam motiv više da se borim, i kad sam umirala od straha, ja sam pokazivala zube - rekla je Ceca, koja je potom istakla da ne voli kad ljudi igraju na kvarno.

- Ne volim kad ne postoji fer plej, pobedi me, ljudski je izgubiti, ali nemoj da igraš na kvarno. To se kad-tad obije o glavu. Bilo u poslu, bilo u privatnom životu, igraj pošteno da možemo u oči da se pogledamo - rekla je Ceca na "K1 televiziji".

Izvor: Kurir.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

ceca raznatovicsvetlana ceca ražnatovictop_slider