KAJEM SE ŠTO SAM BILA SA NJIM: Anđela Đuričić progovorila o krahu ljubavne veze sa Zvezdanom Slavnićem

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Anđela Đuričić, gostovala je u emisiji "Premijera - Vikend Specijal", gde je otkrila sve detalje o raskidu veze sa Zvezdanom Slavnićem. Mlada Crnogorka priznala je da joj je to najbolja odluka koju je donela u životu, te došla do zaključka da je nasamarena od strane Ane Ćurčić i Zvezdana koji su pokušali da nameste celu priču.

Da li je Zvezdan Slavnić bio tvoja najveća ljubav?

- Nije, to je jedina veza koju sam imala u javnsoti, ali vi ne znate kakve su bile druge ljubavi. Ja sam stavila tačku na taj odnos i to je gotovo. To je sve prošlost, moji su sad bolje i ne ponovilo se to što se desilo.

Kako si uspela da izgladiš odnose sa porodicom, da li su oni podržavali tvoju vezu sa Zvezdanom?

- Oni su na početku bili ljuti, ali ne u tolikoj meri kao što su pisali mediji da će me se odreći. Njima se nije dopao Zvezdan, kad sam stavila tačku na tu vezu, vrlo brzo smo izgladli odnose i nema problema.

Nedavno si izjavila da je sve bilo fejk sa Zvezdanove strane?

- Smatram da je to sve bila dogovorena priča koju nisu uspeli da sprovedu do kraja, to je moje mišljenje.

Da li si ponovo zaljubljena?

- Nisam, kad naiđe pravi, neka me potraži. Dve stvari zbog kojih se kajem su veza sa Zvezdanom i odlazak sa "Pink" televizije.

Kako si uspela da rešiš sve nesuglasice sa svojim roditeljima?

- Razgovorom smo mogli sve rešiti iz korena, mnogo sam mirnija i iskrenija nego ikada što sam bila, oni su meni jako brzo oprostili, ali meni je bilo najteže da sama sebi oprostim. To sam prevazišla početkom ove godine i stvarno smo sve ostavili iza nas.

Izvor: Pink.rs
Foto: andjelaadjuricicc/Instagram

Anđela ĐuričićZadrugaZvezdan Slavnić