JA SAM TO JEDVA PREŽIVELA: Jelena Karleuša progovorila o objavljivanju njenih eksplicitnih fotografija u medijima i odluci da podrži peticiju "Zakuni se u zakon"

Jelena Karleuša juče je najavila svoj koncert u Nišu. Nakon toga pevačica je stala pred medije i odgovorila na svako pitanje.

Na samom početku prisetila se svog detinjstva.

- Provela sam svoje detinjstvo i tinejdžerske dane u jednom turbulentnom periodu, a tada sam počela i da pevam, sa nepunih 16 godina. Moje tinejdž bitisanje povezujem sa mukom, borbom i velikom željom i ambicijom i motivacijom. Svaka mlada osoba pogotovo na ovim prostorima ako ništa drugo od mene može da nauči šta znači motivacija. Karijera od 30 godina u takvom okruženju je jako teško. Mladi moraju da budu naša budućnost koji će svet dovesti u Srbiju, i da se ponosimo što smo iz Srbije, a ne da idemo iz nje - rekla je Jelena i dodala:

- Ja nisam imala ni želju ni potrebu da idem odavde iako su mi mnogi govorili da sam ja za svet i Ameriku, ja želim da radim i stvaram u mojoj zemlji.

Svi su vas zapazili, pogotovo svetski mediji, da li ste čuli da Kim Kardašijan dolazi u Srbiju. Da li bi ste otišli kod nje na otvranje butika?

- Ja ne znam da li ona stvarno dolazi, ako dolazi, drago mi je što će videti Beograd. Ja sam fan njenog brenda, zašto da ne budem na otvaranju, poslaću joj poruku.

Podržala si peticiju "Zakuni se u zakon". Da li misliš da će to zaživeti?

- Ja sam neko ko je na svojoj koži doživeo i osetio to za šta se taj zakon bori. Bilo koji snimak, ili ponižavanje žena treba da bude krivično delo, ne postoji jači i bolniji udarac. Došli smo do toga da je to bilo bukvalno na svim naslovnim stranama, a niko od žena nije imao potrebu da me neko vidi kao ženu koju to boli, nego su sve to videli kao klik i marketing. Ja ne želim nijednoj ženi da se to desi. To je strašno. Ja sam za to da ljudi shvate da treba da imaju empatiju. Ja sam to jedva preživela.

U poslednjih nekoliko meseci dešava se mnogo razvoda na estradi, kako to komentarišeš?

- Odnos prema ženi mora da bude dobar. Smatram da se to kod nas pokvarilo.

Izvor: Kurir.rs
Foto: karleusastar/Instagram

jelena karleušatop_sliderZakuni se u zakon