BOLJE DA MI NE DOLAZI NA FINALE, SRAM GA BILO: Nenad Aleksić saznao da njegova porodica ne podržava vezu sa Mionom Jovanović, pa se obrušio na oca Kizu (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje Mioni Jovanović.

- Miona, kako može biti tako velika ljubav, a niko da te pozdravi u čestitkama? Nenadov tata prati Stanislavove i tvoje fan grupe - rekao je voditelj.

- Nisam ja u odnosu sa njegovima, nego s njim. To mi je skroz okej. Videćemo šta i kako, neću da tu pričam nešto - rekla je Miona.

- Brate, već su jednom imali sa mnom razgovor. On čovek nije normalan, ako to radi. Bolje da mi ne dolazi na finale, sram ga bilo. Blokirao sam ga već pet puta na Instagramu. Lepo sam rekao da se ne igrate rijalitija. Tata se igra rijalitija. Ja znam kako je meni s njom. Ona mora samo da bude jasna za stolom, ne da ćuti za sve. Pustite me samog kući. Jednom sam im već rekao. Vi mene spasavate, pustite me svi. Zabole me dupe za fan grupe. On nema pravo. Ima pravo onaj ko me hrani i ko mi je stvorio sve. To sam ja - rekao je Aleksić.

- Budi jasna za stolom, molim te - zamolio je Ša Mionu.

- Aneli, oni imaju probleme, jer ona ništa ne kaže. Ona kad treba da ćuti, ne ćuti. On sad ispada bolesnik koji odgovara na njeno pitanje - rekao je Marko Đedović.

- A ko tebe pita da pričaš šta ja pričam? Ti ćuti onda, nemoj da odgovaraš na sve - rekla je Jovanovićeva svom dečku.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić ša