DVA POVODA ZA SLAVLJE: Tamara Milutinović i Darko Jevtić organizuju crkveno venčanje i krštenje ćerke Emili

Tamara Milutinović udala se krajem aprila prošle godine za fudbalera Darka Jevtića, a par je u septembru dobio ćerku Emili.

Pevačica je organizovala tajno venčanje na datum svog rođendana, a na spisku zvanica tada se našao samo uži krug ljudi.

Kako saznaju domaći mediji, oni su sada odlučili da spoje venčanje u crkvi i krštenje ćerke, koje će se održati prve nedelje u mesecu junu.

Proslava venčanja i krštenja održaće se u jednom od najskupljih prestoničkih restorana.

- Tamara i Darko zaista su našli sreću jedno pored drugog i otkako su imali gradjansko venčanje, bila im je velika želja da se venčaju pred Bogom. S obzirom da imaju Emili, isplanirali su da spoje venčanje u crkvi i njeno krštenje prve nedelje juna - kaže izvor blizak Tamari, a potom otkriva da ona i njen suprug Darko ne žale pare kako bi taj dan prošao baš kako su zamislili.

- Iako je Tamara skromna, Darko je taj koji joj je stotinu puta rekao da ne gleda na finansije i da organzuje sve po svojim zamislima bez da razmišlja o troškovima. Odabrali su najskuplji restoran u prestonici, i pozvali oko 300 zvanica od kojih mnogobrojnu porodicu, bliske prijatelje i kolege. Samo sala će ih koštati nešto manje od 30.000 evra, a gde su dekoracija, muzika, stajlinzi, torte i crkva. Biće to pravi spektakl u kom će sasvim sigurno uživati svi prisutni - navodi izvor i ističe da pevačicu više od venčanja raduje mezimicino krštenje.

Podsetimo, Milutinovićeva i fudbaler na svom građanskom venčanju napravili su veliko iznenađenje za goste. Pevačica je svima rekla da slavi rođendan, a niko nije ni slutio tada o čemu se zapravo radi.

Tamara se pojavila u raskošnoj venčanici i rekla da je trudna.

Avion je u jednom trenutku preleteo preko imanja i tom prilikom je otkriveno i da par čeka devojčicu, budući da je ispustio roze dim.

Pevačica je uzela i prezime svog supruga.

- Ja se izvinjavam porodici Milutinović, ali Jevtić - rekla je Tamara tada matičarki.

Izvor: Alo.rs
Foto: tamaramilutinovic/Instagram

crkveno venčanjeDarko Jevtićkrštenjetamara milutinovićtop_slider