LEONA ME JE OPČINILA: Aleksandra Nikolić progovorila o dolasku ćerkice na svet

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", prodila se pre dva dana i na svet donela naslednicu. Ona se porodila carskim rezom, a na svet je donela devojčicu Leonu. Ponosni roditelji Filip Car i Aleks nisu krili sreću zbog rođenja naslednice.

Aleks se oglasila za domaće medije i otkrila kako je protekao porođaj i kako se ona i beba osećaju.

- Ovo je prvi put da se oglašavam nakon porođaja, sve je hvala Bogu prošlo u najboljem redu. Nije baš bilo kako smo planirali, morao je da bude carski rez, tako da je mala carica morala carski da izađe - rekla je Aleks i dodala:

- Beba je super, teška je četiri kilograma, 55 centimetara dugačka i zove se Leona, pošto vidim da pišu razna imena, ali to shvatam, jer ni ja do skoro nisam znala koje ćemo ime da joj damo. Preslatka je, ne mogu da objasnim trenutno svoja osećanja, opčinjena sam njome. Filip večeras pravi proslavu povodom rođenja ćerkice, a moji sutra prave, i Filip naravno dolazi i on će biti tu. Sve vreme je bio na vezi sa mnom i lekarima, i stvarno moram da se zahvalim profesoru Jurišiću i njegovoj ženi Žaklini na svemu, zaista su vodili računa o meni, a kada ću izaći iz bolnice ne znam, za sada smo ovde i oporavljamo se.

Izvor: Pink.rs
Foto: alex_mima_official/Instagram

Aleksandra NikolićFilip CarZadruga