NE SKIDA POGLED S MENE: Anita Stanojlović iskreno o odnosu sa bivšom suprugom Jovanom Tomić Matorom (VIDEO)

Tokom emisije "Elita - Izbacivanje" voditelj Darko Tanasijević razgovarao je sa Anitom Stanojlović koja je progovorila o svom odnosu sa bivšom suprugom Jovanom Tomić Matorom.

- Kako si? - upitao je voditelj.

- Dobro sam. Što se ljubavi tiče, Anđelo i ja smo imali dobru nedelju za nama. Kada je reč o mom odnosu sa Matorom, ona grabi svaki trenutak da me pecne. Milenu gleda kao osobu koja je tu za nju da je štiti dok se sa mnom raspravlja, zato to i radi. Matora me stalno gleda. Ne skida pogled s mene. Nije mi jasno zbog čega to radi, prošlo je dosta vremena od našeg razilaženja, nema potrebe za tim, bar ja to tako gledam, ali mislim da je ispravno - istakla je Anita.

- Kada je reč o drugim učesnicima, šta se tu dešava? - upitao je Tanasijević.

- Pojedinci samo čekaju da se desi neki moj kiks, da padnem i da se desi neko zlo meni. To mi daje još veću motivaciju da budem bolja - istakla je Stanojlovićeva.

- Milena Kačavenda i ti imate česte nesuglasice - rekao je voditelj.

- Nije mi jasno što to radi. Ja sam uverena da je ona sujetna i iskompleksirana zbog ljudi za koje smatra da su joj konkurencija - istakla je Anita.

- Da li su Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša srećni? - upitao je voditelj.

- Ne. Ni on, ni ona nisu srećni. Meni je ona rekla u garderoberu: "Ako ovako bude napolju, to je još bolje". To me je malo začudilo, ali još bolje. Oni imaju skandaloznu svađu, pa se odmah nakon toga pomire. Nije mi jasno šta rade - kazala je Anita.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Anita StanojlovićElitaElita 7Jovana Tomić Matora