AKO NAM NE BUDE IŠLO, NEĆU NA SILU BITI U VEZI: Miona Jovanović progovorila o ljubavi sa Nenadom Aleksićem Ša i otkrila planove za budućnost (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević dao je reč Mioni Jovanović kako bi otkrila šta je u poverenju rekla Aniti Stanojlović.

- Miona, zbog čega ostaješ sa Ša nakon svega što si spremna da izgovoriš? - upitao je voditelj Jovanovićevu.

- To je u trenutku besa. Milane, ja moram da ti kažem da mi je sada sve kako treba. Ne mislim ja sve to što kažem... - rekla je Miona.

- Zbog čega si rekla Aniti: "Ako bude ovakav napolju, još bolje?!" - upitao je voditelj.

- Ne mislim ništa loše. Umem da kažem svašta u afektu, ali mislim da ako nam ne bude išlo da ne treba siliti odnos - kazala je Miona.

- Ovo može da zazvučiu kao da Miona planira da me ostavi - rekao je Nenad Aleksić Ša.

- Vanja, je l' možeš da kažeš šta si napolju govorila za Mionu? - upitao je Milošević.

- Rekla sam da ona ostavlja prostor da se posumnja da pati za Stanislavom i da je to nekako previše očigledno - kazala je Vanja Živić.

- Milane, mislim da je Miona drugačija devojka od ostalih devojaka s kojima sam bio. Ne mislim da Miona ima neku zlu nameru i da jedva čeka da me ostavi. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Ja najbolje znam o čemu mi pričamo i kakve planove imamo, a ako ona smatra da treba da me ostavi, onda dobro - rekao je Ša.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić ša