DOBIO SAM ŠAMAR OD BOGA: Nenad Aleksić Ša pokajao se zbog prevara, veruje da ga je stigla karma (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević dao je reč učesnicima "Elite" da prokomentarišu izjavu Mione Jovanović da je još bolje ako Nenad Aleksić Ša bude nervno rastrojen i nakon izlaska iz rijalitija, kako bi ga lakše ostavila.

- Miona je prelazila Stanislavu preko prevara i dopisivanja, ne možemo da poredimo Nenada koji ne vara, on je jako veran i posvećen - rekla je Vanja Živić.

- Kako možete to da kažete kad je javno prevario ženu ovde - rekao je voditelj i dodao:

- Tvoj otac Kiza prati tvoje fan profile sa Ivanom, kao i od Mione i Stanislava.

- Ma pozdrav za mog oca, ne verujem u to. Ja jesam prevario Ivanu, to svi znaju. U drugom braku nisam varao, ali sam dobio šamar od Boga. Ja jesam ljubomoran kad imam razlog, kad nemam sve je okej i to je to. Vanja govori sve kako jeste i to jeste tako, ja imam vremena da se dokažem i ako pogrešim nek mi da pedalu - rekao je Ša.

- Ta rečenica mi je van svake pameti, to mi predstavlja alibi za nju i unapred priprema za nogu u du*e. Ša je rekao za njene roditelje da joj je adut za to izbijen, meni se u Mioninoj rečenici ne sviđa to što ima ideju da on ne treba da se smiri da ona može da mu da nogu u du*e napolju i da ima neku potporu za to. Ona je trebalo tada da ga smiri, a ne da sastavlja takvu rečenicu, tako da formiranje te rečenice u glavi nije normalno, ljudi ne znaju osnove stvari, a to je motorika i kreiranje rečenica. Jako je ružno da za nekoga koga voliš govoriš da je okej da bude nervno rastrojen i meni je jasno kakve su njene namere - rekao je Marko Đedović.

- Ja sam to rekla kad sam se iznervirala i u afektu je sve izgovoreno - rekla je Miona.

- Miljana, šta ti misliš o Mioninoj izjavi "ako bude nervno rastojen, još bolje"? - pitao je voditelj Miljanu Kulić.

- Pa jeste njoj je bolje da ga se otarasi, on je nemoguć, totalno je skrenuo, nije uopšte za vezu. Ja da sam na Stanislavovom mestu ja bih joj oprostila, ako je već tolika ljubav bila. Stanislav je rekao da je najponosniji što nije imala odnose sa Ša, vidi se kako cupka uvek dok ona priča. Moje mišljenje je da će Miona i Ša biti zajedno dok ne izađu napolje i dok ona ne ostvari svoj cilj - rekla je Miljana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić ša