DOŠLO JE DO RAZMIMOILAŽENJA, VIŠE SE NISAM VIDELA U TOJ KUĆI: Dušica Jakovljević iskreno o otkazu na "Hype" televiziji

Nakon informacije da je dobila otkaz na "Hype" televiziji, voditeljka Dušica Jakovljević se oglasila i objasnila šta se zapravo dogodilo.

Voditeljka, koja je pre samo pet meseci počela da radi za "Hype produkciju", dobila je otkaz na televiziji ove kuće.

Ovu informaciju je obelodanio izvor blizak voditeljki, a sve je potvrdio i vlasnik i direktor "Hype produkcije", Saša Mirković.

- Dušica je dobila otkaz jer nije ispunila očekivanja. Saša Mikrović je smatrao da je ona jak voditelj koji će na njegovu televiziju dovoditi velike zvezde, međutim, to se nije desilo. Poslednjih meseci joj je oduzimao od plate jer ona nije ispunjavala radne zadatke, a pre nešto manje od 15 dana su prekinuli saradnju - ispričao je izvor za "Informer".

O detaljima poslovnog razmimoilaženja, Saša nije želeo da govori, ali je potvrdio da je Dušica dobila otkaz:

- Da, tačno je da je Dušica dobila otkaz. To je to, dalje neću ništa da komentarišem - kratko je izjavio Mirković.

Sada se oglasila i Dušica, koja je imala kratak komentar.

- Istina je da smo prekinuli saradnju. Došlo je do poslovnog razmimoilaženja. Već mesec dana nisam na televiziji, želela sam da se posvetim svojoj ćerki i brendu koji ona pokreće. Nismo se posvađali, čak nam je i poslednji suseret bio vrlo prijatan. U poslednje vreme više nisam sebe tu videla, možda sam pre nekoliko meseci brzopleto donela odluku, ali dalje neću komentarisati jer ne želim da ulazim ni u kakva medijska prepucavanja - bila je izričita Dušica.

Podsećamo, Jakovljevićeva je godinama vodila emisiju posvećenu rijaliti programu "Zadruga", a potom i projekat koji je pratio "Elitu". Međutim, voditeljka je u jednom trenutku naprasno napustila emisiju i u novembru prošle godine okončala saradnju s "Pink" televizijom.

Izvor: Informer.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

dušica jakovljevićHype televizijaotkazsaša mirkovićtop_slider