LEONA ĆE ŽIVETI KAO KRALJICA: Filip Car progovorio o odnosu sa Aleksandrom Nikolić i rođenju ćerkice

Rijaliti učesnik Filip Car pre dva dana je izveo partnerku Aleksandru Nikolić i ćerku Leonu iz porodilišta.

Filip se vratio u Crikvenicu, a Aleksandra je sa naslednicom ostala u Beogradu.

Car je aktivan na društvenoj mreži Tik Tok, a u lajv uključenju je otkrio kada će se Aleksandra i Leona preseliti u Hrvatsku.

- Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana spavao sam po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih - rekao je Filip, a onda je priznao da je slavlje povodom rođenja naslednice proteklo odlično.

- Svi smo lepo proveli na proslavi, do ujutru smo ostali, Gruja je pevao, doveo je klavijaturistu. Sve je bilo top, odlična atmosfera - rekao je on.

Podsetimo, Filip Car je po svoju izabranicu i ćerku došao sa drugom, a pri izlasku iz bolnice, okitio je muzičare.

Iako nije bio mnogo raspoložen, on je stavio nekoliko novčanica na instrumente, te su zatim seli u automobil i otišli, a Nikolićeva nije skidala osmeh sa lica.

- Zajedno smo se dogovorili. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. To je baš lep prevod, lavica - rekla je Nikolićeva, pa otkrila i kako je protekao porođaj.

- Malo mi je gvožđe opalo. Anemična sam po prirodi. Nije prošlo onako kako smo želeli. Carica je želela carski da izađe. Oporavljam se stvarno - kazala je Aleks, a onda se dotakla odnosa sa Filipom:

- Naravno, sve je u redu. Zaljubio se u bebu, kao i ja. Tek sam sad osetila tu pravu ljubav i emociju - rekla je ona u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Izvor: Blic.rs
Foto: alex_mima_official/Instagram

Aleksandra NikolićFilip CarZadruga