KRAJ TAKMIČENJA ZBOG POVREDE: Uroš Velanac napustio "Survivor"

Voditelj Bojan Perić je u jučerašnjoj emisiji takmičarima "Survivora" saopštio da Uroš Velanac mora da napusti šou zbog teške povrede ramena, kao i da će se njegovo lečenje nastaviti u Beogradu.

- Jedno je kada hoće misao, a drugo je kada telo ne može. Moje telo nije moglo da izdrži, išao sam kod više doktora, pokušao sam terapije i sve, ali mi ova okolina nije dozvolila da se oporavim onako kako bi trebalo. Ne sumnjam u svom tim, jednostavno u ovom momentu moje telo nije moglo da izdrži pritisak. Ideja mi je bila da dođem i da se takmičim, ali eto našao sam nove prijatelje - rekao je Uroš nakon igre.

Sutradan, crveno pleme je doručkovalo zajedno sa Urošem, te su se svi pozdravili sa njim, a najteže je bilo Vojislavu Vreću.

- Poslednji razgovor u drvima, prošli smo toliko toga zajedno, glad i međuljudski odnosi... Ovde si mi olakšao učešće, u meni imaš brata i napolju nastavljamo sve, nadam se da sam i ja tebi olakšao ovo iskustvo. Nemam puno osoba sa kojima se družim na ovaj način, sa Urošem imam takav odnos da šta god me muči sve podelim sa njim - rekao je Vojislav Urošu.

- Znam da si došao da pobediš, nastavi da se unapređuješ do kraja - rekao mu je Uroš.

Celo pleme se okupilo oko Uroša, te su se svi poslednji put pozdravili sa njim i poklonili mu školjke koje su skupili na ostrvu, a mnogi su pustili suze i istakli da će im faliti njegovo prisustvo.

Izvor: Nova.rs
Foto: Nova.rs/PrintScreen

survivorSurvivor 2024Uroš Velanac