Saša Kovačević u Magacinu

Pevač koji je, iako fino vaspitan i nesklon skandalima, na ovaj ili onaj način gotovo stalno prisutan u javnosti, imao je tipičan klupski nastup koji se, sasvim očekivano, prilično razlikovao od majskog koncerta u Sava centru.

Svirka je, po starom klupskom običaju, krenula rano...ujutru. Čekalo se sve do 01.15 da se „Magacin“ prilično dobro popuni - tek tada se Sale latio mikrofona i, za početak, svojim hitovima lagano hvatao zalet.

Nastup u kom je, odmah za prvim stolom, uživao i fudbaler, bivši internacionalac Marko Jakšić, otvorio je „Korak do dna“, nastavilo se uz „Lažu te“ i „Ruka za spas“ a brzo je došao red i na najnoviju, već veoma popularnu baladu.

U Magacinu su bili još neki poznati i to ne samo sportisti.

Voditeljka Marija Kilibarda


Stara ljubav koja je punila stupce tabloida sada više nije aktuelna a kada se to u pesmu pretoči, postavlja se pitanje „Kako posle nas“. „Ludak“ pa dva duetska megahita „Još ti se nadam“ i „Idemo do mene“ i – vreme je bilo da se zakuva bosanski lonac. Dominirao je u njemu stari Merlin („Mesečina“, „Danas sam ok“, „Ja potpuno trezan umirem“...), bilo je tu i Dugmeta, Čole, miks su začinili Prljavo kazalište, Zana, Dženan... To je dobro poznat put koji vodi do, dabome, narodnjaka.

Orilo se „Magacinom“ u sitne sate „Ja baraba a ti vila“, „Bele ruže“, „Dobro je to“, „Muštuluk“, „Kafana je moja sudbina“... Komplet ugođaj za ljubitelje takvog provoda, a to je u popularnom klubu na Savskom pristaništu, od ove sesezone, tradicija sredom.

Saša Kovačević je nastavio niz koji su započeli Haris Džinović i Saša Matić, mnogi već sada sa nestrpljenjem očekuju sledeću sredu i novu zvezdu u „Magacinu“.

magacinsaša kovačević