JAČA SAM NEGO ŠTO SAM MISLILA DA MOGU DA BUDEM: Dragana Mirković iskreno o deci i muzičkoj karijeri nakon razvoda sa Tonijem Bijelićem

Na ovogodišnjem Saboru narodne muzike, pevačica Dragana Mirković, dobila je posebnu nagradu.

Dragana je nakon uručene nagrade, pričala o naslednicima, koliko je ponosna na Manuelu i Marka, kao i o tome koliko je srećna nakon kraha braka sa Tonijem Bijelićem.

- Ja sam presrećna, dobila sam najveću nagradu koju jedan umetnik može da dobije. Ovo nisam očekivala - rekla je ona i dodala:

- Kod mene je uvek fantastična atmosfera, ja sam uvek dobro. Mnogo sam jača nego što sam mislila da mogu biti, volim ovu novu mene. Ja sam uvek nasmejana i vesela, uživam kada imam puno ljudi oko sebe. Ja ne volim da budem sama. Kad pogledam iza sebe, ne da sam zadovoljna, ja sam prezadovoljna svojom karijerom. Ja postojim 40 godina, uskoro je jubilej, ja sam izuzetno srećna, počastvovana jednom divnom karijerom.

Dragana je otkrila kako se provela na odmoru sa decom.

- Na odmoru sa decom je bilo super, uvek me obraduju nečim, oni su odrasli ljudi, jako dobri i privrženi. Pametni i normalni, čvrsto stoje na zemlji. Ja sam im zahvalna što su uvek uz mene i što me vole, i što su ponosni na mene. Marko i Manuela su preponosni na svoju majku, to je najveći uspeh koji mogu da dobijem - rekla je pevačica i dodala:

- Marko nije moj menadžer, on ne treba time da se bavi, ali mi puno pomaže. Samim svojim prisustvom, zapisuje neke stvari. Zahvalna sam mu, jako je ozbiljan u svemu što radi.

Izvor: Blic.rs
Foto: dragana_mirkovic/Instagram

dragana mirkovićrazvodToni Bijelićtop_slider