Prvi The Luxury Network Adria Insight Series u Beograd dovodi najveće stručnjake iz industrije luksuza

U sredu, 8. maja, u Pozorištu na Terazijama u Beogradu, održaće se prvi The Luxury Network Adria Insight Series, vodeći događaj za sve one uključene u industriju luksuza. Reč je o ekskluzivnom događaju koji na jednom mestu planira da okupi širok spektar stručnjaka i kompanija, te im pruži jedinstvenu priliku za povezivanje s ključnim učesnicima i ostvarivanje značajnih poslovnih prilika. Događaj organizije The Luxury Network Adria, deo svetske grupacije The Luxury Network, trenutno prisutne u 40 zemalja sveta, a koja upravo započinje sa radom u našem regionu. S obzirom na to da je reč o grupaciji koja okuplja i povezuje stručnjake i kompanije iz luksuznih industrija, cilj regionalne The Luxury Network Adrije jeste da spoji sve one uključene u tu brzorastuću industriju u regionu, te da im pruži mesto i mogućnosti daljnjeg rasta i razvoja. Osim toga, uz pomoć već razvijenih kancelarija The Luxury Networka u svetu, regionalni Adria kancelarija, nudiće vrata u svet za sve one kompanije iz regiona koje žele izaći i promovisati se na određenom tržištu.

Foto: Promo

Prvi korak prema tom cilju jeste upravo The Luxury Network Adria Insight Series, događaj otvoren za sve privrednike i inovatore iz industrije luksuza, predstavnike i dobavljače luksuznih i modnih brendova, ali i pružaoce usluga u premium sektoru, kako bi im se omogućila jedinstvena prilika za povezivanje i ostvarivanje saradnje.

Foto: Promo

Učesnici The Luxury Network Adria Insight Seriesa mogu očekivati niz zanimljivih ključnih govora, panel diskusija te strateških povezivanja usmerenih na različite aspekte poslovanja. Osim toga, dobiće izvanrednu priliku za networking, kao i platformu za obrazovanje, inspiraciju i saradnju kako bi se ohrabrio napredak za sve prisutne.

Foto: Promo

Posebno treba naglasiti da će na događaju učestvovati renomirani govornici, stručnjaci i stratezi luksuznog brendiranja, pružajući vredne perspektive i deljenje znanja iz njihovih dugogodišnjih karijera. Učesnicima će se obratiti Sascha Lilic, kreativni direktor u modnoj industriji, koji radi i sarađuje sa vodećim svetskim modnim časopisima i modnim dizajnerima, zatim Tom Meggle, koji je karijeru gradio u Louis Vuittonu i Cartieru, a sada je konzultant za luksuzne brandove kao i provajder premium usluga, Amal Ameen, serijska preduzetnica iz Katra, na Bliskom istoku ponata i kao modni tajkun koja u vlasništvu ima Vogue caffe Doha, ali i svoje parfeme te kozmetku, te Fares Ghattas, globalni CEO The Luxury Network grupacije, koji radi sa svim top-end luksuznim brendovima iz svih industrija.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ulaznice za događaj nabavite ovde: The Luxury Network Adria Insight Series

Najnovije informacije vezane za ovaj događaj pratite na društvenim mrežama regionalne The Luxury Network Adrije: TLN Adria Instagram

Izvor: Promo
Foto: Promo

Amal AmeenFares GhattasSascha LilicThe Luxury NetworkThe Luxury Network Adria Insight SeriesTom Meggle