NIT ME INTERESUJE BRAK, NITI RAĐANJE DECE: Jovana Jeremić progovorila o ljubavnoj vezi sa Draganom Stankovićem

Voditeljka televizije "Pink" Jovana Jeremić progovorila je o ljubavnoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem i planovima za budućnost.

Iako je nakon razvoda rekla da ne veruje u ljubav za ceo život, Jovanu je život demantovao.

- Rekla sam Draganu juče: "Čoveče, ti ćeš mene stvarno da ubediš da si moja ljubav za ceo život", a rekla sam da ne verujem u to, već da verujem u životnu ljubav. Možda je to moja lekcija u životu da shvatim da to postoji. Vrlo sam odgovorna i meni brak nije važan, već sam bila u braku i on nije garant sreće, važno je da sam srećna i da smo mi srećni jedno sa drugim. Meni nije bio cilj kada sam srela Dragana da ga uhvatim i da se udam za njega, kao devedeset posto žena. Niti me interesuje brak, niti rađanje dece. Volim da ga volim takvog kakvog jeste jer ima takvu dušu - rekla je voditeljka i dodala:

- Meni je ljubav važnija od bilo čega. Ljudi žive čitav život i misle da su voleli. Ljubav nije strast, to je trajno duhovno stanje, a strast telesno stanje. Kad smo mladi nama je uvek strast na prvom mestu, a kako vreme prolazi imam kapacitet da volim muškaraca na jednom dubljem duhovnom nivou i nema uspešnog odnosa, ako nema duhovne bliskosti. Postoji nekoliko vrsta bliskosti kao što su intelektualna, telesna i duhovna. Kad su ispunjene sva tri to je pravi odnos, ali bez duhovnog nema ni jednog.

Jeremićeva je često tema različitih konverzacija.

- Ne bavim se ljubomorom jer živim svoju ličnu legendu. Ne bavim se drugim ljudima i poručila bih i tim ljudima da treba da se bave svojim životom, a ne mojim jer ja sam svoj dovela u red koliko-toliko. Oni su mene opisivali kao ludu, nenormalnu, užasnu i katastrofičnu. Ja takva sam uspela da napravim neki red u životu, a oni presveti i bez mana žive svoje lične traume svakog dana gledajući nečije živote koji su uspešniji, bolji i kvalitetniji i u svakom smislu plemenitiji - rekla je Jovana i dodala da radi na sebi iznutra i spolja:

- Čovek mora da krene od sebe, da gleda šta to kod njega ne valja i da se menja, ne samo iznutra, već i spolja. Nije dovoljno da odeš da se botoksiraš i odeš u teretanu, nema botoksa i tegova za mozak. Sve mora da ide iz duše. Čovek mora da shvati svoje probleme iz duše i da ih menja, a meni je vera najviše pomogla da izađem na pravi put i da se trudim da budem bolji čovek nego juče.

Jovana kaže da prinovu ne planira iako bi njena ćerka iz prvog braka volela društvo.

- Stalno kaže: "Mama, rodi mi bebu, mama, ti si izbacila Leu iz stomaka, mama hoćeš da imaš vuka?“. Vuka neću, možda Vasilija hoću. Stalno ponavlja kao da je neko nagovorio. Samo čekam mesečno da vidim da li imam ciklus da mi ne prizove goste. Nemam sad vremena za to, ali ni ja ne želim, iskreno. Da se desi, rodila bih, bilo bi dete velike ljubavi, isto kao i što je Lea dete ljubavi.

Jovana se nedavno pohvalila kako su ona i izabranik Dragan kupili vilu kojoj su dali ime po njoj.

- Bićete pozvani u moju vilu, to je već izgrađeno, dorađuju su neke stvari još. Kada bude lepo vreme, imaćete priliku da vidite vilu "Jovana". M smo razmišljali šta, gde i kako jer Lea treba za godinu dana da pođe u školu u Beograd. Trebalo je da to bude Dedinje ili Senjak, tu su kuće abnormalno skupe, ali našlo bi se. Stvar je u tome da je ova nas sama pronašla, nije da smo mi hteli. Kada smo došli i kada sam pogledala, osetila sam energiju. Rekla sam: ovo uzimamo jer imamo moj stan koji je u centru Beograda, a samim tim Lea ima gde da ide u školu, to će svakako biti njen stan, a ovo nam je izduvni ventil gde ćemo provoditi vikende i najveći deo slobodnog vremena.

Izvor: Blic.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

brakDragan Stankovićjovana jeremićljubavna vezatop_slidertv pink