U CRKVI SE UDAJE SAMO JEDNOM, NIKADA TO NE BIH PONOVILA: Kija Kockar iskreno o ljubavnom životu i planovima za budućnost

Pobednica "Zadruge 1", a sada voditeljka televizije "Informer" Kristina Kija Kockar otkriva da joj se udvaraju kolege sa Pravnog fakulteta, koji je upisala prošle godine, ali i poneka žena.

- Svi su uvek zaljubljeni u mene, ne krivim ih. Kolege sa fakulteta mi se udvaraju i to mi je slatko, ali na tome ostaje. Nikad se nisam zabavljala sa dečkom koji studira sa mnom. Možda bi mi bilo lakše zbog učenja, ali to se nije desilo... - rekla Kija i dodala da je ne privlače stariji muškarci:

- Radije biram mlađe momke, stariji su mi postali dosadni.

Voditeljka kaže da joj imponuje što dobija komplimente i od nežnijeg pola.

- Non-stop mi prilaze žene koje su prelepe! Uzvratim im lepom rečju, ali na tome ostane. Taj flert sa njihove strane jednostavno osetim - kaže Kija.

Nakon kraha prvog braka Kockareva ne eksponira javno svoje momke i napominje da se više ne bi zaklela na večnu ljubav pred Bogom.

- Udala bih se samo papirološki i intimno... U crkvi se udaje samo jednom, ja to nikada ne bih ponovila - izričita je Kija.

Kija se posle pobede u rijalitiju "Zadruga" oprobala kao književnica. Iako je njen prvenac "Moj potpis" postigao veliki uspeh, još nije spremna za nastavak.

- Objaviću drugu knjigu, ali za 10-20 godina. Ima toliko toga da se desi... Biće još traženija nego prva knjiga, u to sam ubeđena. Prva je bila o periodu koji su ljudi mogli da vide, ali zbog druge mnogima neće biti dobro, a neki će biti i srećni - kaže Kockareva.

Izvor: Informer.rs
Foto: kijakockar/Instagram

kija kockarkristina kija kockarljubavni živottop_slider