Aleksandar Vučić čestitao vernicima Vaskrs (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Vaskrs svim građanima Srbije, a posebno srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Predsednik je u objavi na Instagramu pokazao i poklon koji je dobio od Srba i devojčice Pavline Radovanović sa Kosova i Metohije.

- Hristos vaskrse, srećan praznik našem naordu, našim ljudima gde god da žive. Ja sam dobio poseban poklon za Vaskrs od naših ljudi iz Orahovca i Velike Hoče, od naših Srba koji žive u toj metohijskoj enklavi. I oni su spremili i ova divna jaja ofarbali i pripremili i poslali nama ovde u Predsedništvu - poručio je Vučić u video snimku objavljenom na Instagram nalogu.

On je istakao da hoće da im zahvali i kaže da ih mnogo volimo i da je Srbija uvek uz njih, onoliko koliko oni vole Srbiju, a to je beskrajno.

- A ovo sam dobio kao poseban poklon, ovako ih je obojila i iscrtala Pavlina, naša čuvena, prelepa i najboljeg mogućeg glasa. Napravila je za Vukana, Danila i Milicu i na svakom pišu njihova imena. Beskrajno im hvala i još jedanput posebno čestitam praznik svima a posebno našem narodu na Kosovu i Metohiji. Oni su duša našeg naroda, oni su srce našeg naroda i beskrajno im hvala na divnom poklonu. Hristos vaskrse - rekao je Vučić.

Izvor: Politika.rs
Foto: buducnostsrbijeav/Instagram

aleksandar vučićpraznikuskrsVaskrs