JEDNO DRUGO SMO DOPUNILI I PROMENILI: Nikolina Kovač progovorila o braku sa Sašom Kaporom

U velikoj ispovesti za "Grand", pevačica Nikolina Kovač otvoreno je govorila o braku sa kolegom Sašom Kaporom i priznala da su ranije često imali rasprave oko nekih životnih stavova.

Već dugo, ovaj pevački par vodi porodični život daleko od očiju medija. Nikolina je otkrila da je svaki dan u njenom životu poseban.

- Osim kada idem na snimanja emisija ili kada radim, jako sam malo sama, ali kada ugrabim vremena, najviše volim da odem u prirodu, tu punim baterije. Koristim sat vremena hoda po šumi da se povežem sa prirodom, da se ispričam sama sa sobom, neko sam ko u sitnicama traži pozitivnu energiju. Posle te šetnje volim da se istuširam hladom vodom i dan može da počne – rekla je pevačica.

Otkada se pre više od deset godina pojavila u "Zvezdama Granda", pevačicu bije glas da je skromna i povučena. Ona priznaje da je taj epitet opisuje u potpunosti i da takav način života nikada ne bi promenila.

- Baš me briga, mene takve stvari ne čine srećnom, to me opterećuje. To ne znači da ja ne volim sebi da kupim nešto lepo, ali ne patim od toga da sve mora da bude markirano i prikazano. Ne bih dala to što imam u duši za milijardu skupocenih stvari. Energiju ne možeš izbrisati, to što nosiš u sebi, ne možeš podvaliti. Zadovoljna sam i želim još skromnija da budem – istakla je Nikolina i dodala:

- Svako od nas poseduje ego, ko kaže da to nema, laže. Bitno je da sa vremenom naučimo da ga sublimiramo, da ga iznevelišemo i da ga stavimo pod noge. U suprotnom, ljudi postaju jako loši, postaju zveri, a to nije kako treba. Dobro mi je bez aviona, kamiona i bez tih stavri.

Nikolina i Saša već godinama uživaju u skladom braku, roditelji su dvoje dece - Nikolaja i Nikoletu, koje zajedno podižu i vaspitavaju.

Pevačica ne krije da su se oboje dosta promenili otkad su osnovali porodicu i otkriva oko čega su se najviše svađali na početku veze.

- Ne mogu da kažem da se nije promenio. Mi smo jedno drugo dopunili i promenili. Ono što je bilo loše, ja sam promenila. Neko sam ko prašta brzo ljudima, a njega to jako nervira. Lakoverna sam i danas ima toga i te kako. Ne znam da zauzmem stav kada je posao u pitanju. On je tu izričit, zna sa ljudima i to učim od njega. Sa druge strane, njemu je potrebna smirenost koju ja imam, ne postoji problem koji ne može da se reši i uvek treba da se broji do deset. Od tenzije i frke nema ništa, uglavnom sam je nabrojala ozbiljno - zaključila je Nikolina.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: nikolina.kovac/Instagram

nikolina kovačsaša kaportop_sliderzvezde granda