Revija Darka Kostića u Muzeju grada


Kada je poznata pevačica, napokon, stigla u društvu sestre Kristine, počela je revija koja je predstavljala glavni događaj za sve modne sladokusce Beograda. Revija se održavala kroz nekoliko prostorija muzeja, a na jedom delu su plafon krasile ptice napravljene od belog materijala, koje su simbolizovale slobodu.

Darko Kostić je kao i obično ispunio očekivanja i pokazao zašto je omiljeni kreator dama sa naše javne scene. Spoj nevinosti i seksipila koje je predstavio u haljinama oduševio je sve prisutne, pa i „novosadsku barbiku“, koja je aplaudirala duže od svih, a komentari u stilu "koliko je ovo dobro!", nagoveštavaju da će se neka od ovih kreacija naći i u njenom ormaru.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU: Bela elegancija Darka Kostića!

Sve mankenke su imale kosu uvučenu u haljinu tako da je sav akcenat „bačen“ na kreacije. Možemo reći da je revija imala dva tematske dela: elegantne bele i krem haljine urađene od lepršavih materijala, sa puno detalja i cirkona, uz mrtvačke glave sa cirkonima na glavama nekih manekenki, i jedan svedeniji stil, ravnih linija i punijih materila. U svakom slučaju, Darko je duh glamura još jednom dočarao Beograđanima.

Iako je svojim dolaskom privukla veliku pažnju Nataša nije imala vremena da daje izjave, jer kako je rekla, žurila je na koncert Šade, na koji je takođe kasnila.

Ovaj događaj nisu propustile ni manekenka Ivana Kukurić, pevačica Aleksandra Perović, slikarka Biljana Cincarević ....

Pošto reviju nisu odgledali svi oni koji su to želeli, održana je još jedna koja je trebalo da počne u 21 čas.

darko kostićfashion selectionmodarevija