HAOS NA RIJALITI IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš žestoko zaratili, pljuštale uvrede i psovke (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Elita" Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš jutros su zaratili kao nikad do sad, te su pljuštale najgore uvrede. Aneli je završila u suzama, psovajući Janjuša dok je on sve vreme besneo i vikao na nju.

- Mrš, smradu jedan i folirantu, sram treba da te bude, kakav si ti ološ, treba porodica sve ovo da mi gleda, ti mene da izbacuješ iz paba - rekla je Aneli.

- Klošarko jedna najgora, razvaliću te ovde, smećarko jedna, sad smo završili zauvek. Sve je u pravu Asmin, sada mi je sve jasno, treba da mi se skloniš sa očiju. Razvaliću vas ovde - rekao je Janjuš.

- Hoćeš i mog brata da razvališ, ološu neviđeni, boli te Asmin i ljubomoran si na njega, ti si bolestan čovek da ovako nasrćeš na mene. Joj, šta mi radi čovek, ja ću sebe da uništim, pakao mi je čovek napravio. Ja ne mogu ovo sada izdržati - rekla je Aneli.

- Šta je ona kriva, meni nije jasno, što radi sve ovo - rekao je Marko Đedović.

- Ja ne mogu ovo više izdržati, ovde sam radi svog deteta ali ne mogu više, obrukala sam se za čitav život sa njim, kako ću ići kući ovako - rekla je Ahmićeva.

- Nisi se obrukala, ostala si dostojanstvena, samo se sad smiri, ostaću ja sa tobom večeras, spavaćemo zajedno - rekao je Uroš Stanić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Aneli AhmićElitaElita 7janjusmarko janjusevic janjus