STIGAO TREĆI SIN: Porodila se Bogdana Ražnatović (FOTO)

Bogdana i Vejko Raznatović dobili su treće dete.

Snaja Svetlane Cece Raznatović porodila se jutros i na svet donela zdravog dečaka, kojem su mama i tata dali ime Isaija, a bebi su se najviše obradovala braća Željko i Krstan.

Veljko je jutros doveo suprugu u privatnu bolnicu gde je urađen carski rez, i sve je proteklo u najboljem redu. Ponosni tata je sve vreme bio uz suprugu u zdravstvenoj ustanovi i vodio računa da sve protekne u najboljem redu.

Čestitke povodom prinove stižu sa svih strana, a među prvima se oglasila tetka Anastasija Gudelj. Ponosna trostruka baka Ceca, takođe, je oduševljena povodom proširenja porodice.

Veljko nije skidao osmeh sa lica, a njegovi sinovi jedva čekaju da im brat dođe kući. Njihova porodica je sada kompletna, mada sportista želi devojčicu.

- Maštao sam oduvek da imam dva sina. Ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova - rekao je Veljko za medije.

- Slava Bogu! Rodio se moj treći sin, Isaija! - napisao je ponosni otac na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Bogdana i Veljko Ražnatović prvog naslednika dobili su 6. juna 2020. godine i dečaku su dali ime Željko, po Veljkovom ocu Željku Ražnatoviću Arkanu, a potom je njihova porodica prošle godine postala bogatija za još jednog člana - Krstana, koji je rođen na Arkanov rođendan.

Foto: ac3isb4ck/Instagram

Izvor: Kurir.rs
Foto: ac3isb4ck/Instagram

Bogdana Ražnatovićceca raznatovicIsaija RažnatovićKrstan Ražnatovićsvetlana ceca ražnatovictop_sliderveljko ražnatovićŽeljko Ražnatović