KOLEGINICA MI JE OTVORILA VRATA U DONJEM VEŠU: Sandra Afrika iskreno o prevari bivšeg dečka Vove Volkova (VIDEO)

Pevačica Sandra Afrika bila je u vezi sa fudbalerom Vladimirom Vovom Volkovim, ali ta romansa nije uspela.

Ipak, oni su se vraćali jedno drugom, a spekulisalo se da ju je fudbaler varao sa njenom koleginicom Ivanom Nikolić, koja je, međutim to demantovala.

Sandra je sada u emisiji "Amidži šou" progovorila o njihovom raskidu, i spomenula devojku sa javne scene koju je zatekla u stanu svog tadašnjeg dečka.

- Nakon što sam raskinula s dečkom, mi smo ostali u nekom odnosu, ali ne toliko ozbiljnom. Došla sam ispred njegovog stana, a onda sam pozvonila, dotična je otvorila vrata. Bila je samo u donjem vešu. Ona se pohvalila time da je ona želela da mi otvori vrata, a on nije. Reč je o devojci sa javne scene - istakla je Sandra Afrika.

Inače, ona je jednom prilikom govorila o njegovom neverstvu.

- Ja drugarice koje imam i koje su u mom okruženju, koliko znam nisu spavale sa Volkovim. E sad, šta znači drugarica, može i poznanica da bude drugarica, pa sad ja to ne bih stavila u koš drugarica da su to drugarice sa kojima se ja družim godinama, a neke su čak i udate, pa da ne napravimo karambol. Nije to baš to tak, ali možemo da nazovemo i neke poznanice i mje koleginice drugaricama - rekla je tada folkerka.

Izvor: Blic.rs/Pink.rs
Foto: sandraafrika/Instagram

preljubaprevarasandra afrikatop_sliderVladimir Vova VolkovVova Volkov