DECA SU MNOGO PRE MENE ZNALA ŠTA JE ONA RADILA: Haris Džinović iskreno o krahu braka sa bivšom suprugom Melinom

Pevač Haris Džinović je prilikom davanja poslednjeg intervjua progovorio o ćerki Đini i sinu Kanu, ističući da su njih dvoje mnogo pre njega znali šta se dešava sa njegovom bivšom suprugom Melinom Džinović.

- Oni su to znali mnogo pre mene. Dok je Melina bila u braku sa mnom, ja sam celog života bio otac, domaćin, drug, prijatelj i od mene je dosta, a da ne pričam o tome da sam bio darežljiv i preširoke ruke. Gospođica Galić, a ne Džinović, je jednom rekla: "Da ja zarađujem i da imam para kao on, ja ne bih davala svima!", a to znači ni meni, ni jednom niti drugom detetu - istakao je Haris u emisiji "In3gantno" i dodao:

- Po njenim merilima ja sam davao previše. Ja sam jedini frajer, a to u Sarajevu znači papak, koji je sve dozvoljavao bez limita, a tako ne ide. Ja ne dajem sad savete bilo kome jer ja ne radim u savetodavnoj ustanovi. Ovo su samo moja iskustva. Ja samo kažem da je loše sve što je preterano. Ako ker pojede kilogram šećera, dobiće šećernu bolest i riknuće. On neće stati dok ga vlasnik ne zaustavi. Previše davanja je kontraproduktivno. Kod mene ništa nije tajna, pa ni to kako sa decom pričam o ovome. Njeno je pravo da se ne oglašava. Deca su informisana daleko pre mene o svemu. Ja sam dosta kasnije saznao jer prevareni muž uvek poslednji sazna. Deca su znala jer su ona u gradu, kreću se. Ja nisam u gradu i ne krećem se. Ja budem na teniskom terenu, sedim sa prijateljima i vratim se kući. To je to i ništa drugo.

Izvor: Blic.rs
Foto: CPG/Arhiva

haris džinovićmelina džinovićrazvodtop_slider