RAT BIVŠIH PRIJATELJA NE PRESTAJE: Jovana Tomić Matora optužila Anđela Rankovića da voli pripadnike istog pola (VIDEO)

Tokom prošle noći u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Gledanje snimaka". Učesnica "Elite" Jovana Tomić Matora istakla je da smatra da se njena bivša supruga Anita Stanojlović i Anđelo Ranković "peru" preko nje i da im je samo stalo do poklona fanova. Anđelo joj odbrusio da pokušava da ih dovede do dna i da se hrani zlobom i pakostima.

Nakon odgledanog klipa Jovana je dobila reč.

- Ja nisam u paranoji, sve sam rekla šta mislim. Ja tačno znam za šta me pecka, ja sve smem da kažem o sebi, to neko držanje u šaci, sve što ikada budu pomenuli ja ću to da ispričam. Ja sam se odmah setila posle svađe u parku i postoje ljudi za koje mi je pretila, ja smem sve da kažem o sebi. Oni meni dobacuju da ja njih želim da razdvojim, ali poenta priče je "pranje". Ako sam toliko bila loša što ste mi pričali neke stvari, ona nema koga nije uvukla ovde, ja makar kažem u svađi sve i svesna sam da imam takvu narav. Ima pravo da postoji netrpeljivost, kao i za Teodoru Džehverović što je pričala, sve me vreme pecka. Preko nekih stvari se ne prelazi, slažem se da smo tu i on i ja pogrešili. Je l' ja sad treba da ustajem da se "perem" od njih, toliko me smara ta reč "pranje", svako treba da odgovara za svoja dela. Ja sam ovde mnoge nepravde doživela, sećam se da si tražio od menadžera da idete u "Adam i Evu", kao i u Kolumbiju - rekla je Matora.

- Ti si pitala nas da ideš sa nama, ali hvala Bogu da ti je istekao pasoš - rekao je Anđelo.

- Ja više neću da ćutm, najviše elana mi je dala čestitka moje majke, neko ko stoji dostojanstveno i kaže da je sve uradio lažno i onda treba da se "pere" od mene. Mene je sad briga šta misli narod i ostale gluposti, ja sam sa ovim ljudima živela i vodim samo svoje bitke - rekla je Tomićeva.

- Ona hrani svoju zlobu i mržnju, ona je podla i odvratna. Suštinski je došla do toga da se ispunjava time - rekao je Anđelo.

- On se hrani podrškom fanova i poklonima, ne sećam se da si takav bio na početku - rekla je Matora.

- Ti si htela da budeš žrtva i mislila si da će se sve ovo preokrenuti, to joj je Marinković rekao da pusti malo i onda je skapirala da neće to biti pa je počela ponovo da gazi - rekao je Ranković.

- Što ne kažeš šta si pričao za Teodoru i za oca i ujaka. Praviš se fin i prepošten jer ništa ne ide javno. Ti si latentni biseksualac i ne smeš da kažeš šta si osetio prema nekom dečku napolju, šta si me pitao za bivšu da li voli devojke, a ne ja da pričam o tebi i onda da ispadne da ja pričam o tome - rekla je Jovana.

- Tebi je krivo što nisam tebe is*arao, zakržljali muškarcu, hoćeš da budeš muškarac, a u stvari si slabić jedan običan - rekao je Anđelo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

andjelo rankovicElitaElita 7Jovana Tomić Matora