NAČULA SAM DOK SAM SE ŠUNJALA KROZ KUĆU: Svetlana Ceca Ražnatović otkrila da njen sin Veljko sa suprugom Bogdanom planira i četvrto dete

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović 18. maja održala je spektakularan koncert u Hali sportova u Mladenovcu pred mnogobrojnom publikom, koja je nestrpljivo čekala da uživa u vanvremenskim hitovima.

Nakon dva sata sjajne zabave, Ceca je sa osmehom sišla sa bine i stala pred sedmu silu da sumira utiske o koncertu o kom će se još dugo pričati.

Folkerka je otkrila da joj se u jednom trenutku slošilo.

- Meni se ne dešava da sedim na koncertu na stolici, ja taj luksuz ne želim da priuštim iz poštovanja prema svojoj publici. Večeras sam tražila barsku stolicu, jer mi se par puta zavrtelo u glavi, jer je toliko bilo vruće i uopšte nisam imala kiseonika na bini. Bolje da malo prisednem, a da taj koncert zablistam. Bolje i to nego da bude "tras" - objasnila je Ceca, koja je i pored poteškoća, odradila fantastičan koncert.

- Energija se emituje, ja sam uvek prenosila energiju kroz pesmu, a ne akrobacijama, specijalnim koreografijama. Izuzetno poštujem one koji to rade, jer je to izuzetno zahtevno i teško, ali ja nisam taj profil pevača, ali nisam ni neko ko je statičan, skačem sa svojom publikom, igram sve vreme, ali večeras stvarno nisam imala promil kiseonika.

Ceca je snimila 16 albuma, pa se prisetila svoje najprodavanije kasete "Decenija" iz 2001. godine i otkrila koliko joj znači što i danas drži rekorde po broju prodatih nosača zvuka.

- "Decenija" je najprodavaniji album u diskografiji "Grand" produkcije. Inače svi moji album su najprodavniji i imam tu čast da ponesem tu titulu. Saša Popović se često time hvali, da je to najprodavniji od svih mogućih izdanja u "Grandu" koja su se ikada pojavila.

Na Cecinim koncertima se često dešavaju neke spontane situacije, a ovog puta je dala jednom momku iz publike da peva.

- Videla sam koliko se trudi da otpeva pesmu "Pusti me da raskinem sa njom", hajde malo da pomogne, što da ne. To su sve neke nove generacije, 2009. i 2010. Izuzetno sam ponosna što slušaju moju muziku i što im se sviđa. Za mene još uvek važi pravilo od 7 do 77 - našalila se folk zvezda, pa se podsetila da je ove godine dve decenije od albuma "Gore od ljubavi".

- 2004. je izašao, nisam razmišljala o tome, sve jubileji.

Ceca je na sceni 36 godina, a u jednoj pesmi govori "Nemam ja godine, nemam ime ni prezime", a sada je otkrila kako tolike godine održava svoje ime.

- To je tako lepa metafora u toj pesmi, i samo svojstveno Marini Tucaković. Ja doživljavam taj tekst kao da muzika nema granice, da putuje gde ništa materijalno ne može da prođe, muzika može i živi je pokazatelj da je ona ceo kosmos - objasnila je pevačica.

Koncert je imala posle velikog slavlja, kada joj se rodio treći unuk, ona je otkrila kako je sve izdržala na nogama.

- To su sve lepi razlozi za slavlje, i daće Bog da ih imamo još više, kao i da se družimo, slavimo i veselimo uz muziku, to je smisao života. Nije mi teško naravno, snimala sam "Ceca šou" i "Zvezde Granda", ova nedelja mi je poslovno bila baš naporna. Radila sam sa kandidatima, bliži se polufinale, još malo i finale, brojimo sitno i doterujemo sve te kandidate. Svaki mentor navija za svoj tim, što je i prirodno. Biće mi naporan tempo, a od 23. maja ću imati tri dana slobodno - rekla je Ceca, pa spomenula snajku Bogdanu i otkrila koliko je srećna zbog prinove.

- Svi su presrećni, još uvek se privikavamo na novog člana porodice, gledamo ga kako spava, jede, kao i svaka beba.

Folk zvezda vodi svoju emisiju "Ceca šou", te se može reći da je multimedijalna ličnost, jer je pevačica i voditeljka, pa je istakla da joj prijaju te transformacije.

- "Ceca šou" mi prija baš zato što sa mojim kolegama pevam uživo, pričamo na različite teme, šalimo se, imamo anegdote na konto naših kolega, svi se osećaju dobro, a atmosfera je kao da su kod kuće. Bez teških tema, nikakve loše namere ne postoje da se bilo ko prozove ili uvredi. Ja ne želim da se u mojim emisijima to radi, šale se i na moj račun, pa se ja ne ljutim. Najbitnije je da su ljudi spontani i da se vide u nekom novom svetlu u kojima ih publika do sada nije videla - rekla je ona, pa spomenula pesmu "To, Miki" koju je u emisiji izvela posle mnogo godina.

- Ja mislim 30 godina, ako ne i više. Stare pesme se vraćaju, ne samo moje, već i od mojih kolega. To je pokazatelj da se publika zaželela tih širokih pesama, drago mi je zbog toga. Treba eksperimentisati u muzici, ona nikoga ne ograničava. Treba raditi duete, kombinovati sa različitim izvođačima. Trebalo bi da izađe sa Željkom duetska pesma, meni pop nije strana muzika, jer ih imam dosta u repertoaru, ali mi je bila želja da sa njim ukrstim glas i mislim da će to biti top - rekla je ona, te istakla da ni ona još nije čula pesmu.

Maja Berović i Viki Miljković su bile gošće u njenom domu povodom rođenje Cecinog trećeg unuka, te su se latile mikrofona.

- Maja je super lik, drug i laf. Za Viki ne moram da pričam, mi se poznajemo od malih nogu. Još nekoliko kolega je trebalo da bude tu, ali su bili na odmoru, neki na nastupima. Ali kako je krenulo, sad će i četvrto, pa ćemo se brzo okupiti. Šalim se, trebalo bi da napravi pauzu zaista i mislim da planiraju podužu, načula sam dok sam se šunjala kroz kuću.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: cecaraznatovic/Instagram

Bogdana Ražnatovićceca raznatovicsvetlana ceca ražnatovictop_sliderveljko ražnatović