POSLE OSAM GODINA: Željko Mitrović najavio nastavak rijaliti programa "Farma"

Vlasnik i direktor "Pink Media Group" Željko Mitrović, najavio za septembar, povodom proslave 30. rođendana "Pinka" otvaranje nove "Narodne televizije" i povratak rijaliti programa "Farma" na male ekrane.

- U septembru u okviru ukupnog slavljeničkog ambijenta, a povodom 30 godina "Pinka" i trideset različitih događaja i proslava tokom 30 septembarskih dana, biće puštena u rad i nova "Narodna TV". Ideja je da ova televizija bude koncipirana kao "Pink" na svojim počecima devedesetih! Narodna televizija će i producirati i emitovati i nastavak rijaliti serijala "Farma", tako da će gledaoci u narednoj sezoni imati mogućnost da na "Pinku" gledaju "Elitu" a na Narodnoj televiziji "Farmu" - napisao je Mitrović na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Rijaliti šou program "Farma" prikazivao se sedam sezona na "ružičastoj" televiziji, a u projetku gledaoci su mogli da vide mnoge poznate ličnosti, pevače, glumce i uspešne sportiste kako se snalaze u seoskim uslovima. Učesnici "Farme" živeli su na imanju i učili da čuvaju goveda, muzu krave, kose travu, lože vatru, cepaju drva...

Rijaliti "Farma" počeo je sa emitovanjem 2009. godine, a poslednja sezona bila je 2016. godine.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Sr.wikipedia.org

ElitafarmaNarodna televizijatv pinkželjko mitrović