TO JE POTPUNO NOVA DIMENZIJA ŽIVOTA I LJUBAVI: Marija Šerifović iskreno o majčinstvu i odrastanju sina Marija

Pevačica Marija Šerifović ne krije da uživa u majčinstvu, te ističe da se teško odvaja od naslednika i da obožava da provodi vreme sa njim.

- Majčinstvo je jedna potpuno nova dimenzija života i ljubavi, najlepše bajke i kontraemocija koje se smenjuju iz minuta u minut. Da ne živimo u ovako ludom vremenu i društvu, ja bih ga snimala i pokazivala po ceo dan, on se smeje svaki dan po ceo dan - rekla je ona, pa priznala da je dosta emotivnija kada je pored svog naslednika.

Ništa manje srećna nije ni baka Verica, Marijina majka, koja bi non-stop da bude pokraj unuka, te joj je pevačica sada uputila javni apel:

- Dolazim u situaciju da se sa Vericom otimam oko njega i evo sada ću da uputim javni apel da Verica shvati da treba da bude baba! Kažu da se unuče voli više od deteta, ali ja to ne znam - rekla je ona, pa otkrila šta je ono što bi volela da priušti svom sinu, a što ona u detinjstvu nije imala:

- To je ozbiljno pitanje, to je ono čega sam je bila uskraćena. Ja se na primer ne sećam porodičnih letovanja i zimovanja, kada sam bila mala moja majka je pevala po tri meseca u drugim gradovima, tada su se sklapali takvi ugovori sa hotelima, a mene je odgajala baka Darinka. Hvala Bogu, to sada nije tako. Ja i kada imam koncert, gledam da krenem u najdaljem minutu kako bih što više bila sa njim.

Izvor: Kurir.rs
Foto: serifovic/Instagram

majčinstvomarija šerifovićtop_sliderVerica Šerifović