Beograd na svetskoj mapi luksuznih putovanja

Prvi Loop Luxury Fair, održan 21. maja, postavio je Srbiju visoko na svetskoj mapi luksuznih putovanja.

Ovaj dinamičan networking sajam je u Beogradu okupio i povezao ponudu i tražnju za individualnim visoko budžetnim putovanjima. Susreti između predstavnika internacionalnih luksuznih hotela (dobavljača) i turističkih agencija (kupaca), trajali su po 15 minuta, pružajući učesnicima priliku za razmenu kontakata i bitnih informacija.

Foto: Promo

Među eminentnim provajderima koji su se predstavili bili su: Maxx Royal Resorts, Deutsche Hospitality, Domes Resorts, Limotak, The Cocoon Collection, Bahia Del Duque, The Amauris Vienna. Tokom jedne izuzetne večeri, učesnici su mogli da dožive virtualna putovanja kroz destinacije kao što su: Turska, Grčka, Tenerifi, Maldivi, Dubai, Beč i još mnoge druge, gde su zastupljeni predstavnici globalnih hotelskih lanaca.

Foto: Promo

Domaćini ovog događaja, Lobster Experience i Travel House Network, kreirali su inspirativnu atmosferu koja je podsticala nove poslovne aranžmane. Travel House zajednica, koja okuplja brojne turističke agencije i nezavisne agente, na ovaj način omogućava da se iskoriste sve prednosti ekskluzivne saradnje sa globalnim partnerima.

Krajnji cilj ovih susreta bio je predstavljanje brojnih pogodnosti za putnike - uključujući dodatne popuste, specijalne aranžmane i personalizovane usluge.

Foto: Promo

Loop Luxury Travel Fair nije bio samo prilika za umrežavanje i poslovne sastanke, već i za uvide u najnovije trendove u industriji luksuznih putovanja.

Očekujemo da će budući događaji nastaviti da grade na ovom uspehu i dodatno unaprede povezanost između lokalnih agencija i svetskih luksuznih provajdera.

Foto: Promo

Izvor: Promo
Foto: Promo

Lobster ExperienceLoop Luxury FairTravel House Network