KVARIŠ MI REPUTACIJU, BILO BI ME SRAMOTA DA TE UPOZNAM SA PRIJATELJIMA: Stanislav Krofak ponizio Maju Marinković (VIDEO)

Tokom razgovora u pabu "Prijatelji" Stanislav Krofak otkrio je Maji Marinković da bi ga bilo sramota da je predstavi svojim prijateljima jer mu kvari reputaciju svojim ponašanjem.

- Ja ti lepo kažem skloni se od mene, nemoj da me maltretiraš, ti si sa mnom završila za sva vremena - rekao je Stanislav.

- Zašto ne želiš da prošetamo malo, ako sam ti drugarica - rekla je Maja.

- Majo, Majo, koja si ti budala, ti si astronomski luda - rekao je Krofak i dodao:

- Ja ne mogu da imam devojku koja se ponaša kao ti, mene takva devojka ne zanima, ja imam svoje dete i meni ne treba žena koja će mi stvarati opterećenje. Sama daješ ljudima za pravo da imaju takvo mišljenje o tebi.

- Gotiviš ti mene i dalje, nisi ti imao neki osećaj prema meni čim shvataš da sam ti bila gotivna - rekla je Marinkovićeva.

- Ja nisam rijaliti igrač, već poslovni čovek koji ima napolju nešto, a ti si igrač koji će ovde opet ući za nekoliko meseci. Ti živiš ovde život, a ja tebi ne mogu da dokažem da ja svoju reputaciju ne smem da kvarim, a to mi ti samo rušiš ovim ponašanjem - rekao je Stanislav.

- Šta da radim ja sada, kako ja da promenim to sa sobom - rekla je Maja.

- Pa idi kod psihijatra, je l' si bila kod njega? - pitao je Stanislav.

- Jesam, bila sam kod mog Zokija i rekao mi je da sam normalna, znaš da me je terao da crtam drvo, devojčicu i crva. Dao mi je da pijem neki hormon sreće - dodala je Maja.

- Ako je on rekao da si ti normalna, onda ko zna kakav je to psiholog - dodao je Krofak.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7maja marinkovicStanislav Krofak