TAJNA CEREMONIJA U VILI NA DEDINJU: Venčali se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj (FOTO)

Anastasija Ražnatović udala se danas, 28. maja, za fudbalera Nemanju Gudelja.

Naime, mlada pevačica i njen suprug obavili su građansko venčanje i organizovali svadbu za uzak krug prijatelja i rodbine.

Tajno građensko venčanje upriličeno je u krugu najbližih članova porodice, Ražnatovića i Gudelja i kumova u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju.

Nemanjina porodica, majka, sestra, otac i brat stigli su sat vremena pre početka ceremonije, a dočekao ih je lično Nemanja. Kapija vile ukrašena je belim cvećem.

Anastasijin kum bio je njen najbolji prijatelj Ljubomir Tozev, a Nemanji je kum bio dugogodišnji prijatelj Goran Telebak.

Anastasija je zablistala u posebnoj haljini koju je odabrala za ovaj trenutak, dok je Nemanja, u elegantnom izdanju, ponosno držao za ruku svoju voljenu suprugu.

Nakon ceremonije, usledilo je veselje u krugu članova porodice, gde su se slavili ljubav, zajedništvo i budućnost koju Anastasija sada Gudelj i Nemanja grade zajedno.

Inače, Anastasija i njen dragi su se pre nekoliko meseci, tačnije krajem avgusta zavetovali na večnu ljubav pred Bogom u manastiru Rajinovac.

Anastasijin brat, Veljko Ražnatović, objavio je na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram fotografiju sa mladencima.

Izvor: Blic.rs/Telegraf.rs
Foto: raznatovicanastasija/Instagram

anastasija ražnatovićnemanja gudeljtop_slidervenčanje