SUPER SE OSEĆAMO NAŠA DEVOJČICA I JA: Marija Kilibarda progovorila o trudnoći i otkrila kako podnosi drugo stanje

Jedna od najpoznatijih voditeljki širom regiona i zaštitno lice UNA televizije, Marija Kilibarda, čeka dete sa svojim partnerom Branislavom Banetom Vučelićem.

Najradosnije vesti brzo su odjeknule u svim domaćim medijima, a lepa Marija ne želi da krije sreću, te je za medije potvrdila razlog zbog kojeg ne skida osmeh sa lica.

- Ovo što nam se dešava je najveći životni blagoslov. Štipkam se svaki dan za nadlakticu da se uverim da nije san! Super se osećamo, naša devojčica i ja. Dogurali smo do polovine trudnoće. Samo da sve ostane ovako do kraja. Pregršt ljubavi, podrške i čestitki dobijam i to mi ispunjava srce zahvalnošću - rekla je Marija.

Inače, voditeljka kviza "Jedno pitanje" je već četiri godine u ljubavi sa Branislavom Vučelićem i ne krije koliko je srećna. Iako javnost dugo nije znala da je sin glumice Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića, osvojio srce lepe voditeljke, ona je svima jasno stavljala do znanja da je pronašla ono za čim je tragala godinama, te ponosno deli zajedničkte trenutke sa putovanja putem svog Instagram naloga, gde ih neretko možemo videti nasmejane.

Izvor: Una.rs
Foto: kilimara/Instagram

Branislav Bane Vučelićmarija kilibardatop_slider