ČESTO SE PITAM KAKVA ĆU MAJKA BITI: Teodora Džehverović iskreno o želji da ima dete i planovima za budućnost

Teodora Džehverović trudi se da privatni život sačuva od očiju javnosti, ali priznaje da joj to jako teško ide.

Na pitanje da li pored toliko posla trenutno ima vremena za ljubav, pevačica kaže:

- Za sve se uvek nađe vreme, ako to želimo. Jeste mi trenutno fokus na poslu, ali nisam onaj tip koji gleda samo na rad. Jako mi je teško da odvojim privatni život od poslovnog, ali to je cena toga što sam javna ličnost, to sam izabrala. Ne mogu da kažem da mogu slobodno da hodam, šetam, idem raščupane kose, iako to često radim. Ali kada vidim sebe takvu, kažem sebi: "Teodora, stvarno, ne može ovako".

Njen brat i snajka nedavno su postali roditelji, što je u njoj, kako je rekla, probudilo želju da se i sama ostvari u ulozi roditelja.

- Preispitujem se kakva ću sutra ja majka da budem kada gledam Adrijanu koja je savršeno snašla u ulozi majke. Nadam se da ću tada imati njenu podršku, naravno da želim da se to jednog dana desi. Želim da se ostvarim i u poslovnom smislu, ali i kao majka i žena - bila je iskrena Teodora i otkrila kako se snalazi u menjanju pelena i hranjenju bebe:

- Oni me guraju, kažu: "Hajde, sutra ćeš tako i ti, moraš da znaš, da se snađeš". Dorotea je poprilično hiperaktivno dete, pa mi teže ide to menjanje pelena, onda je obično ja zabavljam dok je brat presvlači.

Izvor: Kurir.rs
Foto: teodoradzehverovic/Instagram

majčinstvoTeodora Džehverovićtop_slider