NEĆEŠ ME VIŠE VODITI NA POVOCU KAO KUČE: Nenad Aleksić Ša raskinuo sa Mionom Jovanović (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima Nenad Aleksić Ša odlučio je da završi vezu sa Mionom Jovanović zbog njenog konstantnog ponižavanja kao partnera.

- Pratio sam maločas tvoju i Nenadovu rasrpavu i rekao je da je završio sa tobom? - pitao je novinar Darko Tanasijević mladu pevačicu.

- Pa izgleda da je tako, evo sad će gospodin da kaže šta ima - rekla je Miona.

- Tako je Darko, neću da budem ovde sa njom, molim ovde za ljubav, sve vreme se polemiše kako je ja stavljam u kavez i kako sam nasilnik. Stalno se svađam sa drugim ljudima zbog nje, šta su mi oni krivi - rekao je Ša.

- Iz mojih usta nije to izašlo, ja nisam rekla da je nasilnik, moraš da me pustiš da pričam - rekla je Jovanovićeva.

- Sada ćeš da ućutiš bre, više ti mene nećeš kao kuče da vodiš na povocu, ovu devojku neću nikad da uvredim, pusti me da pričam - rekao je Nenad.

- Ajde sedi dole, prva stvar ni jedne sekunde nisam rekla da on mene prisiljava ni na šta, sve sam uradila svesno - rekla je Miona.

- Ne laži, nisi tako rekla, ajde zvezdetino rijalitija, ti si jedan rijaliti igrač i manipulator. Meni više ti nemaš šta da naređuješ. Da piš*te ovde po meni i da mi posle kaže "volim te", meni je pun ku*ac ovoga, meni više niko neće da naređuje - rekao je Aleksić.

- Hajde smiri se malo, sad ću ja da objasnim šta sam htela da kažem. Tipa da sam htela da se desi za mesec dana odnos ili dva to bi bilo bolje. Ja apsolutno nisam pala pod pritiskom pa da sam zato spavala sa njim, znala sam da će doći do toga kad tad, te nisam htela da produžavam agoniju. Ja se nisam potresla ni jedne jedine sekunde jer znam šta sam izjavila - rekla je Jovanovićeva.

- Ti kad voliš ne možeš da kanališ čoveka, pričaš uvek sama o sebi - dodao je Ša.

- Sve je rekao ono što sam ja pričala, napokon je rekao da nije rekao neke stvari u afektu. Šta je osoba koja nema emocije, a spava sa nekim? - pitala je Miona.

- To si ti, izdala si me sto puta, priznala si da si sa mnom u vezi i da imaš emocije prema nekome drugom - rekao je Nenad.

- Ja sam rekla da sam vagala za bivšeg i da nisam znala šta da radim, to je bilo na početku naše veze - rekla je Miona.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Miona Jovanovićnenad aleksić šaraskid