PO DRUGI PUT: Pavle Milevski Pablo izbačen iz "Elite" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Elita - Izbacivanje".

Voditelj Darko Tanasijević poveo je nominovane takmičare, Danku Grujić, Pavla Milevskog Pabla i Anđela Rankovića, u dvorište Bele kuće, gde su igrali igru koju je za njih pripremio Veliki šef.

Nominovani učesnici "Elite" dali su sve od sebe tokom igrice, a Danka je pobedila i njoj su duplirani glasovi.

- Danka je pobedila i njoj su duplirani glasovi. Nakon toga jedna osoba ima 97% glasova, druga ima 2% i treća 1%. 97% ima Anđelo Ranković, čestitam. U "Eliti" ostaje Danka, a Pablo napušta Belu kuću - rekao je voditelj.

Inače, Milevski je krajem marta izbačen iz "Elite", 20. aprila se u baražu izborio za povratak na rijaliti imanje u Šimanovcima, a sada je takmičenje za njega definitivno završeno.

Nakon što se pozdravio sa cimerima, Milevski je napisao pismo u kom je imenovao novog vođu, a onda dao sud o gorućim temama u Beloj kući.

- Šta se to dešava u odnosu Maje Marinković i Stanislava Krofaka, ali i vezi Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša? - upitala ga je voditeljka Ana Radulović.

- Ne zna se ko je luđi. Maja je malo zahtevnija, Stanislav je u haosu. Mislim da je Krofak trpeo u sebi, a onda eksplodirao. Maja nije trebalo da iznese neke stvari, to sam joj rekao i on se osetio izdano i to ga je razočaralo. Maja treba da traži dečka koji je sličan njoj - govorio je on.

- On je rekao da neće doći do odnosa, a imali ste priliku da čujete Maju. Kome veruješ? - dodala je voditeljka.

- Mislim da su imali odnose, to ću da vidim na putu do kuće. Bili su u fazonu da su ugasili kameru, kad ono međutim... Dečko je prvi put u rijalitiju, šta da kažem. Ja o Mioni stalno menjam mišljenje, deluje mi nekad kao folirant, a nekad da je Ša previše guši. Verujem nekad da je zarad rijalitija sa njim i da ima emocije prema Stanislavu. Taj odnos je misteriozan - poručio je Pablo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Pavle MilevskiPavle Milevski Pablo