ZVEZDE KAŽU DA ĆU ZATRUDNETI DO KRAJA GODINE: Jovana Jeremić progovorila o ljubavnoj vezi sa biznismenom Draganom Stankovićem i planovima za budućnost

Voditeljka Jovana Jeremić je od kraja prošle godine u srećnoj vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem.

Jovana je u više navrata isticala da je sigurna da je on čovek njenog života, a s obzirom na to da joj je u natalnoj karti zapisano da će dobiti i sina, Jeremićeva je sigurna da će naslednika podariti upravo Draganu.

Jeremićeva je za domaće medije otkrila šta kažu "zvezde" kada je u pitanju ljubav u narednom periodu.

- Kažu da ću biti sa Draganom Stankovićem i kažu da će to biti jedna od mojih najvećih ljubavi u životu i da je on čovek mog života. Kažu još svašta nešto, ali neću dalje od toga. Čak... - rekla je ona, pa se nasmejala i nastavila:

- Čak da rodim sina. Drugo dete biće muškarac. Ako bude muškarac biće Vasilije, ako bude devojčica biće Vasilisa. Samo pod tim uslovima mogu da ostanem u drugom stanju, to sam i Draganu rekla. Od te priče promena imena ne dolazi u obzir. Ako se dogovorimo - dogovorili smo se, ako se ne dogovorimo - čekaće Vasa.

Izvor: Informer.rs
Foto: jeremicjovana/Instagram

Dragan Stankovićjovana jeremićtop_slidertv pink