PORED NJEGA SE PONOVO OSEĆAM KAO ŽENA: Kaja Ostojić iskreno o odnosu sa verenikom Milošem i planovima za venčanje

Pevačica Kaja Ostojić nedavno se prvi put pojavila u javnosti sa verenikom Milošem Čujovićem, a mesec dana pre toga, obelodanila je da su zajedno. Kaja se uveliko preselila kod izabranika, a u planu je i venčanje.

- Nezgodno mi je jako za stajlinge, sve mi je po kutijama. Ovo sam kupila kod prijateljice u butiku u Novom Sadu. Brzinski trenutno smišljam sve što treba da obučem za neke nove prilike. Nije prošao period selidbe iako sam se preselila jer i dalje rovarim po kutijama. Trenutno mi se pravi garderober i nisam sve izvadila iz kutija. Živim za trenutak kada će mi sve biti sređeno oko mene. Kada je nered oko mene, onda je i u glavi nered. To sve ide u rok službe.

Da li već imate planove kako će izgledati zajednički dom?

- Imam celu sobu za garderober, slikaću vam sve i pokazati sa zadovoljstvom. Imam puno stvari i svi su šokirani. Gledam i vrtim iste stvari, ali umem vrlo impulsivno da kupujem.

Da li to znači da ste neko ko troši mnogo novca na garderobu?

- Procenite sami. Skupe su i garderoba i pesma, ne bih o ciframa, ali svega ima tu kod mene.

S obzirom na to da je došao trenutak da se prvi put pojavite sa verenikom u javnosti, kako je on reagovao? Je l' ste imali strah kako će prihvatiti taj način popularnosti?

- Ne voli on i nije obožavatelj javnih dešavanja, ali smo rešili da probijemo led. Njemu nije prijatno da njegova žena ide sama po ovako nekim dešavanjima, kao da je sama i to volim kod njega. Pored toga volim i njegov zaštitnički stav i posle dugog niza godina ponovo se osećam kao žena, zaista.

U vašem slučaju je iz prijateljstva nastala ljubav?

- Da, naše prijateljstvo je dugo šesnaest godina, ali su se sada neke stvari poklopile i sudbina je umešala prste. Međutim, može da se piše da smo šesnaest godina zajedno, neću zameriti.

Da li bi ste voleli uskoro da stanete na "ludi kamen"?

- Izvesno je da ćemo stati na "ludi kamen", samo još čekamo te neke papirološke pojedinosti da budu gotove tako da će se i to desiti.

Da li ste već zamislili kako će izgledati venčanje?

- Bićemo u crnom, to sam sigurna, a što se tiče ostalih stvari maštam da bude u krugu prijatelja koje oboje volimo, porodice, da imamo dobru muziku i dobro vino.

U jeku razvoda, vi ste srećni u ljubavi. Da li se slažete sa pričama da su vaši razvodi brzo zaboravljeni u javnosti?

- Ne pravim od toga famu, moj jedan jedini razvod je bio komplikovaniji jer sam imala dete iz tog braka. Taj razvod je bio davno i nisam bila poznata tada. Sve posle toga, gde nema dece i zajedničke imovine, sve je lagano.

Koliko je vama bitno da izgovorite sudbonosno "da"?

- Nije papir bitan, meni uopšte nije bitan, ali je lepo i lep je osećaj kada postoji ljubav koja je toliko velika i jaka da imaš potrebu da se na sve načine vežeš za tu osobu.

Kako vaša ćerka reaguje na novog partnera?

- Ćerka reaguje savršeno, super se slažu i ona sa njim i on sa njom, kao i ja sa njegovim sinom. Sve funkcioniše savršeno.

Pored privatnog, da li uskoro imate u planu i neke nove pesme?

- Mislim da je to vrlo izvesno i da će da se desi u bliskoj budućnosti samo da se sastavim sa pesmama i tu sam u nekoj ozbiljnoj fazi rada na pesmama.

Izvor: Blic.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

kaja ostojićkatarina ostojićMiloš Čujovićtop_slidervenčanje