FOLKERKA ORGANIZUJE SLAVLJE ZA 1.000 ZVANICA: Udaje se Tanja Savić

Folk zvezda Tanja Savić nakon burnog razvoda od Dušana Jovančevića rešila da se drugi put uda, i to za 11 godina mlađeg pilota Muhameda Bešića.

Pevačica je odlučila da napravi ogromnu svadbu, kakvu domaća estrada ne pamti, sa čak hiljadu zvanica!

- Tanja i Muki planiraju ogromno veselje, koje će najverovatnije biti u jednom elitnom prestoničkom restoranu. Razmišljaju i o najsitnijim detaljima jer žele da sve bude besprekorno i da ta svadba bude dan za pamćenje o kom će cela estrada dugo pričati. Još nisu odredili datum, ali uveliko prave spisak gostiju i rekli su mi da će ih biti oko hiljadu! Na spisku su mnoge Tanjine kolege, a kako je Muki zbog svog posla upoznao mnogo ljudi iz celog sveta, i on će imati veliki broj gostiju - rekao je izvor blizak paru i dodao da se pilot trudi da udovolji svojoj nežnijoj polovini:

- Muki ne žali ni dinara kada je Tanja u pitanju, želi da joj ispuni svaku želju za venčanje. Veoma je pažljiv. Njihova veza je zdrava, puna ljubavi, poštovanja i poverenja.

Pevačica ne krije da će ponovo biti mlada, ali želi da ovog puta napravi veliku svadbu i obuče venčanicu.

- Oduvek sam sanjala da nosim venčanicu. Nisam nikada, a volela bih. Želim da napravimo veliku svadbu! Videćemo da li ćemo sleteti avionom, pošto se ja bojim, ali Muki je profesionalac u tome i ne bi trebalo da brinem - rekla je Savićeva i otkrila čime ju je pilot osvojio:

- Ja padam samo na emocije, a i imam i šesto čulo koje me vodi... Bilo mi je važno da ne pije alkohol i da ne koristi nedozvoljene supstance. Mi smo se upoznali u avionu, vozio je mene i moju ekipu i odmah mi je zapao za oko. Bio je to mali avion za privatne letove, tako da sam mogla lepo da ga vidim. Malo posle toga krenulo je naše dopisivanje...

Tanja je ubeđena da će joj ova ljubav opstati, iako je od Mukija starija 11 godina.

- Ne smetaju mi godine, nekad se osećam kao da sam ja mlađa i mnogo toga učim od njega. To što je mlađi samo znači da je slađi! U njemu sam prepoznala ozbiljnost, on nije klinac - rekla je pevačica, koja svog izabranika već zove mužem.

- Moj suprug je zaista divan! Niko nije ni znao da smo više od dve godine zajedno!

Izvor: Informer.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Muhamed Bešić Mukitanja savićtop_slidervenčanje