Gmail dobio novi izgled

Sviđa li vam se, možete se na njega prebaciti klikom na "Switch to the new look" u donjem desnom uglu Gmail-a.

Ispeglane prepiske
Pregled je potpuno redizajniran da bi se olakšalo praćenje dugih prepiski. Videćete slike profila svojih kontakata, što bi trebalo da pojednostavi praćenje ko je šta napisao. Malo podseća na komentare ispod Facebook-ovih statusa.

Rastegljiva gustoća prikaza
Gmail se sad automatski prilagođava raznovrsnim uređajima, zavisno od vrste uređaja koji koristite. Želite li koristiti zgusnutiji pregled poruka (i manje skrolati) sve vreme, možete to ručno da namestite u podešavanjima.

Nove teme u visokoj rezoluciji
Teme su takođe doživele značajne promene da bi bilo omogućeno korišćenje ilustracija visoke rezolucije, a na raspolaganju su slike iz kataloga servisa "iStockphoto". Osvežena je većina starih favorita, a tema koju sad koristite trebalo bii automatski da bude prebačena u novi izgled.

Pametnija navigacija
Oznake i kontakti sad su sve vreme dostupni u navigacionom panelu s leve strane. Možete promeniti veličinu oznaka i popis kontakata koji su dostupni za chat ako želite da vidite više. Popis možete smanjiti na ikonicu u donjem levom uglu.

Poboljšana pretraga

Klikom na padajući meni dobićete pristup novom panelu za pretragu. U njemu možete uneti više kriterijuma - između ostalog, imena primatelja i pošiljaoca, reči koje se pojavljuju u poruci, vreme...

gmail