TEBE ISKORISTE I OSTAVE KAO KRPU: Miona Jovanović nikad brutalnije sasula Maji Marinković u lice sve što misli o njoj (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima učesnicima "Elite" prikazan je razgovor Maje Marinković i Lazara Čolića Zole u kojem ona pokazuje strah od pomirenja svog bivšeg dečka Stanislava Krofaka sa Mionom Jovanović.

- Ja pričam već tri meseca da se neću pomirit sa Mionom, ali ni sa Majom. Za to šanse ne postoje - rekao je Stanislav.

- Jesam se raspitivala jer me sve interesuje. Prekinuli su odnos, ja sam pitala to za Mionu jer se polemisalo po kući i to me je interesovalo. Ja vidim da on ne bi bio ni sa kim, ja vidim da mu se druge devojke smeškaju, ali dobro - rekla je Maja.

- Šta bi ti imala protiv da on bude sa nekom devojkom? - upitala je voditeljka Ivana Šopić.

- Molim? Pa on mi je rekao da neće biti ni sa kim. Sve posle mene bi bilo smešno - rekla je Marinkovićeva.

- Zašto onda postavljaš pitanje za Mionu? - upitala je voditeljka.

- Zato što sam ljubomorna, on je moj bivši dečko. On je neko ko voli žene, pogotovo sad popularnost bivši dečko Maje Marinković - rekla je Maja.

- Ako se sretnete u emisiji "Narod pita" da li će moći da prespava kod tebe? - upitala je voditeljka.

- Molim? Pa nisam ja prenoćište ili hotel - rekla je Maja.

- Maja je imala strah da se to možda dešava zbog Mione, ali ja mislim da to nije istina. Mislim da je Stanislav blaži, ali on ne zna da je Maja bila najblaža Maja i on misli da je ovo sad "hard kor". Maja mi deluje kao mala devojčica koja se zaljubila, pita me danas da li da ode do njega, a on mi je jasan da ga ne zanima - rekao je Zola.

- Ona je nesigurna u samu sebe, pa tako je i ljubomorna na mene. Nije joj dobro kad se radi o meni, iz tog razloga me tako i komentariše. To što kaže da je ona napolju svesna sebe, treba da bude i ovde i napolju. Ubija je sujeta, nema veze s vezom, traži od drugih savete - rekla je Miona.

- Ja nju nisam spomenula, ali ona mene ne podnosi organski. Ona je jako ljubomorna na moje postojanje, ona je moj fan. Imala je potrebu da me vređa i pljuje, ona vidi sebe i vidi mene. Ona je osoba koja uopšte nema X faktor, sigurna sam da Stanislav nije odlepio za njenom lepotom, niti za njenom pameću. Ona nije moralna - rekla je Marinkovićeva.

- Tebi mogu da morališem definitivno. Kod mene se čeka dva meseca na poljubac, a ti daš posle dva dana. Ja sam direktna, kome hoću da kažem "dobro jutro", ja kažem, ja nisam fejk. Mnogo si pametna, ona konstantno ima potrebu da priča da sam se ja na nju nakačila na nominacijama. Smišlja neke priče kako sam je ja izdala - rekla je Miona.

- Videli smo koliko je ona srećna u svom odnosu, pa kad su joj došli roditelji, videli smo koliko ih poštuje. Konstantno me odmeravala, stalno ima potrebu da priča da ja nemam priču. Za svojih šest godina rijalitija, ja mogu da kažem jednu rečenicu i sednem. Ona nema trunku ljudskosti u sebi, ja mogu da budem nesigurna u tim trenucima, ali na nju kao nju, sigurno ne mogu. Ona je toliko iskompleksirana. Svesna da sam ja za nju avion - rekla je Maja.

- Tebe je*u i od*ebu - rekla je Jovanovićeva.

- Mene neće niko da posluša i šta ja da kažem. Njih dve će se svađati, pa svađati - rekao je Nenad Aleksić Ša.

- Njena najveća ljubav dobila dete, druga ljubav čeka dete, sad ovo... Iskoriste je i ostave kao krpu. Ja nju kapiram zašto je ona nesrećna, sama je kriva što ona ima takvo ponašanje - rekla je Jovanovićeva.

- Dobićeš selfi kad izađemo - rekla je Maja.

- Ja sam čist prema obema, tako da me to ne zanima - rekao je Stanislav.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7maja marinkovicMiona Jovanović