OSVOJILA PUBLIKU: Šejla Zonić je pobednica "Zvezda Granda"

Pobednik "Zvezda Granda" za sezonu 2023/2024 je Šejla Zonić.

Nakon devetomesečne pevačke borbe, rada i truda mentora da kandidatima priušte najbolje za njih, konačno je trijumfovao najbolji, a to je po mišljenju publike Šejla Zonić.

- Bilo je 529.000 glasova, trećeplasirani je dobio 71.187, a to je Andrijana Petrišovska, drugosplasirani Miki Sekulovski dobio je 102.103 glasa, dok je Šejla Zonić osvojila 132.014 vaših glasova - rekao je Saša Popović.

U trci za pobedu na kraju su ostali Miki Sekulovski, Šejla Zonić i Andrijana Petrušovska, a publika je izabrala da je ove sezone bila najbolja Šejla.

Kao pobednik "Zvezda Granda" Šejla osvaja statuu, pesmu i automobil, kao i kompletan marketing.

Šejla Zonić ima 30 godina i rođena je u Nemačkoj gde su njeni roditelji izbegli tokom ratnih dešavanja, a nakon četiri godine, sa porodicom se vratila u Bosnu, u selo Kamengrad kod Sanskog Mosta gde je odrasla.

Talentovana pevačica tvrdi da je počela da peva kada je naučila da govori, a sa samo šest godina imala je prvi kontakt sa klavirom na kome je sama odsvirala melodiju iz jedne serije.

Sa 11 godina je imala prvi javni nastup u Sanskom Mostu nakon čega je počela da nastupa, a pred kraj osnovne škole ona je imala nastup u svom gradu za Novu godinu kada je zaradila i prvi novac, ali priznaje da joj nije bilo lako što je ona morala da radi dok su se njeni drugari provodili.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: shey.lamusic/Instagram

Šejla Zonićtop_sliderzvezde granda