ZA NJU JE RIJALITI ZAVRŠEN: Snežana Jovičić izbačena iz "Elite" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Elita - Izbacivanje".

Voditeljka Maša Mihailović povela je nominovane takmičare Bojanu Pavlović, Anđelu Šparavalo, Uroša Stanića i Snežanu Jovičić Kušadasi u dvorište Bele kuće, gde su igrali igru koju je za njih pripremio Veliki šef.

Voditeljka je objasnila nominovanim učesnicima objasnila pravila igre, posle koje su pobedniku duplirani glasovi.

Uroš Stanić pobedio je u igri Velikog šefa, te su mu glasovi duplirani, a potom je voditeljka saopštila ko napušta Belu kuću.

- Uroš ima 58 odsto glasova publike, Bojana ima 23 odsto glasova, 10 odsto glasova ima Anđela, dok Sneža napušta "Elitu" i ima 9 odsto glasova - saopštila je voditeljka.

Nakon što se pozdravila sa cimerima, Sneža Kušadasi stigla je u studio kod voditeljke Ane Radulović, sa kojom je razgovarala o svom učešću i aktuelnim temama na rijaliti imanju u Šimanovcima.

- Kako komentarišeš svoj raskid sa Darijanom Radumirovićem - rekla je voditeljka.

- Ja sam bila iskrena u svakom trenutku, počeo je da flertuje sa Sarom Marbeljom, sa Miljanom Kulić... Mi napolju nismo imali nijednu svađu, ali džabe, počeo je da me napada sa drugim ljudima. Meni Marko nije bio rijaliti, sviđa mi se on, ja sam iskrena - rekla je Snežana.

- Imali smo prilike da čujemo kada si rekla Darijanu da nađe naivnu i glupu, je l' je našao - rekla je voditeljka.

- Našao je agresivnu i histeričnu, mislim na Miljanu, nije glupa, ali je naivnija od mene. Mene je on napravio najvećom mogućom glupačom, on je mene iskoristio zarad nekih svojih problema i potreba u mom rodnom gradu. Rekao mi je: "Nadam se da si shvatila da te nisam voleo, nego da sam te iskoristio da rešim svoje probleme u tvom rodnom gradu", nisam srela goru osobu od njega i Ivana Marinkovića - rekla je Kušadasi.

- Šta misliš o vezi Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo - pitala je voditeljka.

- Katastrofa, dno dna. Ja sam rekla da ću da se distanciram od Bojane, uplašila sam se od nje. Uglavnom sam govorila sve Slađi Poršelini, znala je zašto sam mirna kada su ušli Marinkovići - rekla je Sneža.

- Kada smo kod ženidbe i udaje, šta misliš o odnosu Jovane Tomić Matore, Anite Stanojlović i Anđela Rankovića - pitala je Ana Radulović.

- Ja sam komentarisala drugačije kada su Anitine nominacije bile, nisam pratila šestu sezonu i onda nisam znala ni ko je Matora, Marko, ni Anita, ni Anđelo, ali sam promenila mišljenje. Mislim da su iskoristili Anitu, ja nisam nikada imala loše mišljenje o Anđelu - rekla je Sneža.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Sneža KušadasiSnežana Jovičić