MAMA MI NAJVIŠE NEDOSTAJE: Anastasija Ražnatović progovorila o udaji za Nemanju Gudelja i životu u Španiji

Anastasija Ražnatović pojavila se na finalu "Zvezda Granda" kako bi bila podrška majci Ceci Ražnatović, kao i kandidatima kojima je ona bila mentor.

Anastasija je ovom prilikom čestitala pobednici Šejli Zonić uspeh i otkrila da li bi snimila duet sa njom.

- Presrećni smo, mnogo mi je drago zbog mame. Super je Šejla - rekla je Anastasija i dodala da li bi snimila duet sa njom:

- Pa, ja trenutno ne snimam, ali ništa nije isključeno.

Anastasija i Nemanja su nedavno obavili građansko venčanje u porodičnoj vili Ražnatovića na Dedinju, a mlada muzička zvezda je otkrila da li se od tada u njihovom odnosu nešto promenilo.

- Taj papir ništa ne menja, isto nam je i pre nego što smo i nakon što smo potpisali papir. Život u Španiji je savršen, uglavnom mi porodica nedostaje. Biću ovde za mamin rođendan, ali već sutradan putujem. Nije mi težak život u koferima, ja sam sada više u Španiji, ali mnogo volim da dođem da vidim svoju porodicu.

Kako ističe dosta toga o fudbalu je naučila upravo od svog supruga fudbalera Nemanje Gudelja.

- Ne znam sve o fudbalu, nisam neki ekspert ali naučila sam dosta toga. Pre nego što sam upoznala Nemanju nisam znala ništa o fudbalu, nije me interesovalo, ali sada sam zbog muža naučila dosta toga - pratim utakmice, gledam - rekla je Anastasija i dodala kako se njen suprug snalazi u muzici:

- Nemanja je izuzetan sluhista i jako je muzikalan i on voli da kaže da se nije bavio sportom od malena, da je krenuo sa muzikom bio bi "top topova". Vrlo je siguran u sebe u svim sferama. Sve voli što mu ja pevam.

Atraktivna crnka progovorila je i o svom životu u Španiji.

- Bila sam prinuđena u Sevilji da pričam na španskom, jer niko ne priča engleski. Nije mi bilo teško da naučim, imala sam predznanje iz telenovela - kaže Anastasija i dodaje da joj mama najviše nedostaje, ali i srpska kuhinja:

- Mama mi najviše nedostaje, nas dve smo jako vezane. Mi smo kao najbolje drugarice, i sve što mi se desi prvo njoj javim. Non stop smo na video pozivu. Nedostaju mi i sarme, moj teča Cole me uvek iznenadi kad dođem u Beograd i napravi mi sarmu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: thesocialpapi/cecaraznatovic/Instagram

anastasija ražnatovićnemanja gudeljsvetlana ceca ražnatovictop_slider