ŠOK U BELOJ KUĆI: Aneli Ahmić donela odluku da prekine trudnoću (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Aneli Ahmić koja je progovorila o raskidu sa Markom Janjuševićem Janjušem, a nešto kasnije otkrila je da je donela odluku da prekine trudnoću.

- Aneli i Janjuš su rekli da su zauvek stavili tačku na odnos. Aneli, rekla si da ste raskinuli jer nisi htela da imate odnose - rekao je Milan.

- To je istina. Šta je smešno degenu?! Počela je svađa ujutro, otišli smo da legnemo, naljutio se zato što se naljutio. Nije da navali, ja ne želim. Ja sam trudna, ako ti nećeš paziti na mene kao svoju devojku, ja ću da pazim. Pre nego što smo zaspali, ja ga pitam: "Da li me voliš?", ja sam gledala u glasu da li je ljut, znala sam. Otišla sam do njega na bazen, pitala sam ga kada se probudio, znala sam kada je, ali nisam znala šta da ga pitam, on namrgođen i sve službeno. Uglavnom, naljutio se zbog toga, on može da priča neke nebuloze - rekla je Aneli.

- Ti si rekla da ti je Milica Terzina rekla da je pred rijaliti pokušao da se pomiri sa ženom - rekao je Milan.

- Meni je sad sve jasno, zgadio mi se čovek! Skapirala sam sve. On je meni to za ženu rekao kada smo počeli da simpatišemo jedno drugo, rekao mi je da je hteo ženi da se vrati, da je gladio odnose... Pričala mi je da je Maji pričao da će mu roditi decu. On je meni rekao da se sa Majom smuvao i da je bio pijan - rekla je Aneli.

- Šta je ovo?! O čemu se radi ovde, šta pričaš ti devojko?! Kakvi selfiji, kakav odnos sa Majom?! Mene je blam da s tobom sada ovo komentarišem - rekao je Janjuš.

- Jednostavno ne želim da budem sa njim, a za bebu neka niko ne brine, moja odluka će biti vrlo jasna kada je donesem... Navlači me da se kunem ponovo, rekao mi je za Maju da se nikada sa njom nije ljubio, on je Maji u inat ušao sa tom devojkom u odnos - rekla je Aneli.

- Malo bolje kad razmislim, sve sam bio u pravu. Primetio sam da sam ti se zgadio, zato sam se i odaljio - rekao je Janjuš.

Anelina odluka da prekine trudnoću šokirala je njene cimere.

- Evo, odlučila sam, očistiću će, ujutru ću da kažem to i to je to. To je moja odluka. Ovaj čovek mi se gadi, ne mogu očima da ga gledam. Razmišljam sve vreme ovde, ćutim i razmišljam, nije ni vreme, ni mesto. Nije on želeo bebu, nisam ni ja, jasno kao dan - rekla je Aneli.

Izvor: Pink.rs
Foto: Pink.rs - YouTube/PrintScreen

abortusAneli AhmićElitajanjusmarko janjusevic janjusprekid trudnoćetrudnoća