"VIŠE OD SREĆE": Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Joksimović objavili dugoočekivani duet (VIDEO)

Muzika na domaćoj sceni od juče je obogaćena još jednom pesmom koja preti da postane nezaboravni hit. Dve balkanske zvezde, Svetlana Ceca Ražnatović i Željko Joksimović udružili su snage i vredno radili na duteskoj pesmi "Više od sreće" koja je juče ugledala svetlost dana.

Ovaj projekat nije nastao preko noći. Željko i Ceca su mesecima pažljivo pripremali svaki detalj kako bi osigurali da pesma bude savršena. Uložili su mnogo truda i energije, od komponovanja muzike i pisanja tekstova do studijskog snimanja i produkcije. Oba umetnika poznata su po svojoj posvećenosti i perfekcionizmu, pa nije ni čudo što se očekuje da "Više od sreće" biti pesma koja će se slušati generacijama. Tekst i muziku potpisuje Miloš Roganović, a aranžman i produkciju Željko Joksimović, dok je direktor fotografije i reditelj spota bio Miloš Nadaždin.

- Rad na ovoj pesmi bio je izuzetno inspirativan. Ceca je neverovatan profesionalac i izuzetno talentovana umetnica. Naša saradnja je protekla u divnoj atmosferi i mislim da smo uspeli da stvorimo nešto posebno - rekao je najpopularniji regionalni kompozitor i pop izvođač Željko Joksimović.

S druge strane, Ceca Ražnatović je istakla koliko joj znači ova saradnja.

- Željko je multitalentovani muzičar! Perfekcionista, sjajan pevač, kompletan umetnik. Raditi sa njim bilo je veliko zadovoljstvo. "Više od sreće" je pesma koja nosi jaku emociju i verujem da će publika to prepoznati i zavoleti - istakla je Ceca.

Pesma "Više od sreće" obećava da će postati veliki hit i obeležiti leto. Kombinacija prepoznatljivog Željkovog melodičnog stila i Cecine snažne vokalne interpretacije sigurno će osvojiti srca slušalaca.

Željko i Ceca su se dokazali kao pravi profesionalci, a njihov duet je još jedan dokaz njihove muzičke veličine.

Izvor: Blic.rs
Foto: Miloš Nadaždin

ceca raznatovicduetpesmasvetlana ceca ražnatovictop_sliderželjko joksimović