STIŽU RODE: Ana Dabović i Ilija Mustur čekaju drugo dete

Košarkašica Ana Dabović prošle godine je sa svojim izabranikom vaterpolistom Ilijom Musturom dobila ćerku Milu, a sada je otkrila da je ponovo u blagoslovenom stanju.

- Nismo mogli ni da zamislimo da će druga beba doći tako brzo, ali smo Ilija i ja presrećni. Ne mogu da kažem da su prva tri meseca trudnoće bila teška, ali nije bilo ni lako, jer sam još uvek dojila Milu. Međutim, sada se stvarno dobro osećam, a termin mi je oko mog rođendana, koji je 18. avgusta. Još uvek ne razmišljamo o tome kako će Mila reagovati kad beba stigne, ali ćemo se truditi da uživa uz nju. Pošto mnogo toga već razume, objašnjavamo joj da će uskoro dobiti sestru - rekla je Ana za "Story".

Na šaljiva pitanja kako Crnogorac reaguje kad čuje da će dobiti drugu ćerku, koja često sluša, Ana odgovara:

- Kažem da imam najboljeg i najnormalnijeg muža na svetu. Ja sam mislila da bi bilo lepo da posle devojčice dobijemo dečaka, ali je Ilija rekao: "Ako budemo želeli još dece, stvaraćemo ih, ali ne zbog pola već zbog - dece". Presrećan je. Važno je da smo svi zajedno živi i zdravi. Često kažem - samo izaberite pravog partnera i vaš život će ići u pravom smeru - istakla je ona.

Ana i Ilija nijednog trenutka nisu imali dilemu gde će se roditi njihova druga ćerka. Ona će, baš kao i Mila, svet ugledati u Monpeljeu.

- Prvo iskustvo je bilo toliko divno, da je moja jedina želja da se ponovi. Bila sam veoma zadovoljna odnosom lekara i sestara, koji je pun poštovanja i strpljenja, kao i uslovima. Nemam ni najmanju zamerku. Budući da je od sedmog meseca trudnoće za let avionom potrebna preporuka ginekologa, stalno se konsultujemo. Sigurno je da želim da što duže budemo u Herceg Novom, ali kad on kaže da je krajnje vreme da krenemo, idemo u Francusku i - čekamo bebu - rekla je Dabovićeva.

Izvor: Blic.rs/Story
Foto: musturix/Instagram

ana dabovićIlija MusturMila Musturtop_slidertrudnoća