MESO I PITE GA UMALO KOŠTALE ŽIVOTA: Muškarac pao u desetočasovnu komu nakon što je pojeo više od devet kilograma hrane (VIDEO)

Bivši fitnes model, koji je nedavno pojeo celo prase zbog izazova u jelu, ponovo je testirao svoj stomak i zbog toga pao u desetočasovnu komu, piše LADbible.

Džoel Hansen je nedavno bio na Tajlandu gde je pojeo celo prase, što ga je ostavilo nesposobnim da jede bilo šta drugo dva dana, ali ga to nije odvratilo od još jednog gigantskog gastronomskog cilja.

Ovog puta je došao u Veliku Britaniju i zaputio se u Ketlemens Stejkhaus u Devonu, mestu koje je poznato po izazovima u jelu.

Tip koji nije uspeo da pojede nekoliko kolutova luka nedavno je pao na izazovu vrednom 100 funti, dok drugi poznati gost takođe nije uspeo jer nije pojeo salatu koja je došla uz njegovu gozbu.

Ketlemens ima prilično jasna pravila o svojim izazovima u jelu, ali je Džoel odlučio da poveća težinu izazova sa njihovim izazovom sa seljačkom pitom.

Restoran obično izaziva goste da pojedu ekvivalent od dvanaest takvih pita za jedan sat, ali je Džoel tražio da to udvostruče na 24 pite.

Sveukupno, morao je da proguta dva poslužavnika, svaki napunjen sa dvanaest seljačkih pita, zajedno sa 600 grama graška, isto toliko šargarepe i četiri komada belog luka.

Ukupno je pojeo 6 kg govedine i 2 kg krompira za sat vremena, a trebalo mu je samo osam minuta i 30 sekundi da očisti prvi poslužavnik sa dvanaest pita.

Povratak za drugi poslužavnik trajao je mnogo duže, i očistio je drugi poslužavnik za otprilike 20 minuta.

Vlasnik Ketlemens-a, Gari King, rekao je da je Džoel uložio "superljudski" napor i da nije mislio da je "ljudski moguće" da neko konzumira toliko hrane u tako kratkom vremenskom periodu.

Džoel je rekao da se osećao "užasno pun" nakon toga, što nije iznenađujuće s obzirom na to da je upravo pojeo više od 9 kg hrane, i kada je uspeo da zaspi, pao je u desetočasovnu komu dok se njegov probavni sistem trudio da se izbori.

Upozoravajući druge da ne pokušavaju izazov kroz koji je prošao, rekao je:

- Bilo je to pravo dostignuće jer sam se fizički i mentalno morao potruditi da to pojedem. Nisam mislio da ću završiti oba poslužavnika, ali drugi je bio tu pa sam odlučio da pokušam. Prvi je prošao veoma lako jer je bio lepo sočan, ali nakon što sam konzumirao 5 kg hrane, drugi je bio mnogo teži. Možete pojesti samo toliko. Osećao sam se užasno nakon toga i potpuno sit. To nije nešto što bih preporučio bilo kome da pokuša. Osećao sam se superljudski nakon toga, ali ne, ja sam samo čovek - rekao je Džoel.

Ketlemens Stejkhaus planira da Džoelu ponudi još izazova kasnije ove nedelje i prenosiće ih uživo na svom TikTok nalogu.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Džoel Hansenhranaizazovjelokomapreviše hrane