Fitpass obeležio svoj prvi jubilej

Brend Fitpass je proslavio svoj prvi značajan jubilej - 10 godina uspešnog poslovanja! Događaj je održan u prelepom ambijentu na Belom Dvoru, gde su se okupili brojni partneri i prijatelji brenda kako bi zajedno obeležili ovu važnu prekretnicu.

Tokom protekle decenije, Fitpass je postao sinonim za zdrav način života, pružajući svojim korisnicima neograničen pristup različitim sportskim i rekreativnim aktivnostima širom Srbije. Na proslavi je istaknuto da je upravo zahvaljujući lojalnosti i podršci svojih korisnika i vrednom radu njihovog tima, Fitpass uspeo da se razvije u vodeći brend u oblasti sporta i rekreacije.

Foto: Promo

- Fitpass je danas prisutan u preko 40 gradova, nudi više od 70 različitih sportskih disciplina, a naša mreža uključuje preko 500 objekata u Srbiji - hvala vam što prepoznajete Fitpass kao jedan od vodećih korporativnih benefita - istakla je Marija Pasuljević, direktorka Fitpass Srbija.

Foto: Promo

Osim osvrta na postignute uspehe, Fitpass direktorka najavila je mnoge uzbudljive aktivnosti koje nas očekuju u budućnosti. Posebno je istaknuto održavanje Fitpass Games - jedinstvenog sportskog događaja koji će se održati u oktobru ove godine, kao i otvaranje Fitpass brenda u Crnoj Gori!

Fitpass nastavlja svoju misiju promocije zdravog i aktivnog načina života, te se raduje budućim izazovima i prilikama da svojim korisnicima pruži još bolje i raznovrsnije sadržaj.

Foto: Promo

O brendu:

Fitpass je vodeći brend u oblasti sporta i rekreacije u Srbiji osnovan 2014. godine, koji je korisnicima omogućio pristup različitim sportskim objektima i aktivnostima širom zemlje putem jedinstvene članarine – time stvarajući fitness revoluciju. Fitpass cilj je da inspiriše ljude da žive aktivno i zdravo, nudeći im fleksibilnost i raznovrsnost u odabiru sportskih disciplina. 2019. godine lansirana je Fitpass aplikacija koja broji više od 500 objekata u Srbiji koji se mogu posetiti uz Fitpass. 2019. godine Fitpass brend postao je zvaničan deo UP grupe, rezultirajući time da je Fitpass danas neizostavan korporativni benefit.

Izvor: Promo
Foto: Promo

fitpassMarija Pasuljević