ZA NJEGA JE RIJALITI ZAVRŠEN: Nemanja Gačić izbačen iz "Elite" (VIDEO)

Tokom prošle noći na rijaliti imanju u Šimanovcima održana je emisija "Vanredno izbacivanje".

Voditelj Darko Tanasijević poveo je nominovane takmičare Miljanu Kulić, Mionu Jovanović, Žanu Đorđević i Nemanju Gačića u dvorište Bele kuće kako bi se održala borba za opstanak.

- Jedna osoba ima 51 posto, druga 38 posto, treća 10 odsto i četvrta 1 posto. Najveću podršku ima Miljana Kulić, na drugom mestu je Miona Jovanović, a "Elitu" napušta Nemanja Gačić - rekao je voditelj.

Izbačeni takmičar Nemanja Gačić pozdravio se sa cimerima i otišao u studio kako bi sa voditeljkom Anom Radulović podelio utiske o učešću u "Eliti".

- Nemanja, kako si? Šta se dešava u Beloj kući? - pitala je voditeljka.

- Odlično sam, mislim da će Aneli abortirati, krišom je popila dve tablete što je šok za organizam, išla je na pregled i sad tvrdi pazar, meni je to haos i ona mi je užasna. Mislim da oni ne žele to dete, iskreno da ti kažem, nekako su mi neubedljivi. Meni je sve fejk, da imaju strast to da, ali ja bih voleo da izađu napolje i da pokušaju, jer se ovde totalno izopači mozak - rekao je Nemanja o odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

- Hoće li napolju opstati veza Teodore Delić i Nenada Macanovića Bebice? - pitala je voditeljka.

- On jeste mentalno njen kalibar, fizički ne, ali da li će uspeti to ne verujem. videćemo šta će se dešavati - rekao je Gačić.

- Ko je najgora osoba u "Eliti"? - pitala je Ana.

- Aneli je glupa, mnogo laže i ne kapira neke stvari, sve više mi je odvratna, a što se tiče muških osoba ne gotivim Lepog Miću i ne mogu da ga gledam, jer ima odvratne psovke - rekao je Nemanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga - YouTube/PrintScreen

ElitaElita 7Nemanja Gačić