ŽELIM DA BUDEM UZOR DEVOJČICAMA: Aleksandra Rutović je nova Miss Srbije (FOTO)

Ovogodišnji izbor za Miss Srbije održan je sinoć u Beogradu, a pobedu je odnela Aleksandra Rutović.

Aleksandra ima 25 godina, u Americi je završila srednju školu, a u Beču osnovne studije i master za Internacionalni turizam i hotelijerstvo, a radi kao agent za nekretnine.

Govori ruski i engleski jezik. Od pete godine se takmičila u preponskom jahanju sa željom da se bori na Olimpijadi.

Inače, Aleksandrin otac je Željko Rutović, čovek koji je osuđen zbog ranjavanja Predraga Rankovića Peconija.

Rutović je, kako se ranije pisalo, bio u bekstvu više od četiri godine, do hapšenja krajem juna 2021. godine, a na početku ponovljenog suđenja, 23. septembra, postupajući sudija Višeg suda mu je ukinuo pritvor i pustio ga da se brani sa slobode.

Apelacioni sud je usvojio njegovu žalbu i preinačio o ukidanju pritvora, tako što je Rutoviću odredio meru zabrane napuštanja stana uz elektronski nadzor (kućni pritvor uz elektronski nadzor, nošenje "nanogice").

Na Aleksandrinom Instagram profilu nema provokativnih fotografija, te tako možemo da vidimo kako pozira sa diplomom, fotografiše prirodu, te sebe ispred Hrama Svetog Save.

- Ja ne želim da mi devojčice zavide, želim da im budem uzor. Nadam se da ću biti pravi uzor njima, da im pokažem kako treba i nadam se da će te devojke, devojčice, jednog dana da ostvare svoj san, kao što sam ja svoj. Lentu nije teško nositi... - rekla je Aleksandra i dodala:

- Najveća podrška su mi bili moj otac i njegova supruga. Tu su i moja sestra, braća, imam veliku porodicu.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Dejan Milićević za Miss Yu

Aleksandra Rutovićmiss srbijetop_sliderŽeljko Rutović